Gottfridsberg, Linköping

Stenbrötsgatan 23

  • 2 rum
  • 68,5 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 695 000 kr
Månadsavgift: 3 301 kr/mån

Stilren och luftig tvårumslägenhet med lugnt och fint läge

Sällsynt möjlighet att köpa en stilren och luftig tvåa på Stenbrötsgatan!

Belägenhet precis intill Rydskogen och goda bussförbindelser från Gamla Linköping och Tornhagen samt cirka fem minuters cykelväg till Campus Valla och sju minuter till Stora Torget i stan.

I den öppna och lättmöblerade hallen i denna lägenhet finns platsbyggda garderober, säkerhetsdörr och gott om plats för jackor och skor. Vidare har vi ett rymligt och socialt vardagsrum som bjuder på stora fönster och generösa sällskapsytor. Det nyligen renoverade, ljusa och fräscha köket med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, vita skåpluckor och plats för matbord och stolar lämnar inte något övrigt att önska. Utöver det finns ett stort och harmoniskt sovrum med platsbyggda garderober och plats för dubbelsäng. Badrummet är funktionellt och stort med toalett, duschkabin, dubbla handfat och badrumsskåp.

Vintern 2020, 2021 byttes alla fönster i föreningen ut. Riksbyggen Linköpingshus nr 17 är en förening som tillhandahåller gym, innergård med lekplats, låsbara cykelgarage, tvättstugor, mopedgarage och miljörum. Parkeringsplats och parkeringsplats med elstolpe finns att hyra. Avgiften på 3.301 kr inkluderar värme, vatten, basutbud tv, bredband och bostadsrätttillägget på hemförsäkringen.

Detta omtyckta och trygga område i Gottfridsberg är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo lugnt och fint. Här har du nära till allt vardagen kräver i form av bra kommunikationer, joggingspår och fina skogspartier.
Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Gottfridsberg, Linköping

Stenbrötsgatan 23

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.