Gottfridsberg/Valla, Linköping

Alvastragatan 4B

Såld
  • 1 rum
  • 42,5 kvm
  • Bostadsrätt

Optimalt planerad vindsetta, kan disponeras som en tvåa belägen högst upp i hus med hiss!

Välkommen till ditt nya drömhem!

Den här fantastiska vindsvåningen ligger högst upp i huset och erbjuder en unik livsstil med hög standard. Ni kommer att älska det mysiga och välplanerade rummet och köket, som har allt ni behöver för att trivas och njuta av livet.
Beläget i ett av de mest eftertraktade områdena i staden, är denna lägenhet perfekt för er som vill ha närhet till universitetet, centrum och andra bekvämligheter. Med enkel tillgång till kollektivtrafik, affär och natur, kommer ni att upptäcka alla de fantastiska fördelarna som denna plats har att erbjuda.

Lägenheten i sig är en verklig pärla, med hög standard och modern inredning som skapar en elegant och avslappnad atmosfär. Från de stora fönstren kan du njuta av fantastiskt ljusinsläpp och utsikt över staden, samtidigt som du slappnar av i en bekväm miljö.
Det mysiga och välutrustade köket gör det enkelt för er att laga mat och bjuda in dina vänner på en trevlig middag. Sovrummet har flexibilitet och gott om förvaringsutrymme för era kläder och tillhörigheter i kattvinden.

Sammanfattningsvis är den här vindsvåningen högst upp i huset en fantastisk plats att bo på. Med sin höga standard, mysiga atmosfär och attraktiva läge, kommer ni att ha allt ni behöver för att trivas och njuta av livet i din nya bostad.

Missa inte chansen att uppleva allt detta - kontakta oss idag och boka en visning!

Mer om mäklarna