Gottfridsberg/Centralt, Linköping

Norrsvängen 2B

Såld
  • 2 rum
  • 55,5 kvm
  • Bostadsrätt

Hörntvåa på Norrsvängen med mysig balkong

Med ett lugnt och trivsamt läge invid Fridhemsparken erbjuds nu möjligheten att slå sig till ro och njuta av denna charmiga bostad med fönster åt tre väderstreck och en rymlig, insynsskyddad balkong med morgon samt förmiddagssol. Vi befinner oss i omåttligt populära Gottfridsberg, stadsdelen som stoltserar med sitt utmärkta läge mitt emellan universitetet och stan. Härifrån når du båda anhalterna på endast 5 minuter med cykel, samtidigt som du har allt du behöver i form av service och kommunikationer bokstavligen runt knuten. För dig som värdesätter närhet till natur och rekreation kan läget knappast bli bättre då du bor strax intill flertalet vackra parker samtidigt som Vallaskogen och Rydsskogen ligger på kort promenadavstånd.

Här träder ni in i en generöst tilltagen hall med gott om plats för förvaring och avhängning. I anslutning till hallen finns en rymlig walk-in-closet som tillgodoser förvaringsbehovet ytterligare. Det ljusa köket erbjuder gott om skåpförvaring och arbetsytor. Köket erbjuder matplats för 4 personer och här flödar ljuset in genom fönstret. Vidare in i lägenheten når ni det luftiga och spatiösa vardagsrummet med stora fönster åt två väderstreck som bidrar till ett behagligt ljusinsläpp. Härifrån når ni ut på den rymliga och mysiga balkongen. Vidare erbjuder lägenheten ett rejält sovrum med gott om plats för dubbelsäng och förvaring. Badrummet är i ett tidlöst utförande och bland annat utrustat med toppmatad tvättmaskin.

Här bor man i en välskött HSB-förening som har god ekonomi med låg belåning och väl underhållna fastigheter. I föreningen finns gym, övernattningslägenhet, gemensamhetslokal och grillplats. Lägesfaktorn är mycket bra med närhet till såväl city som universitetet. Gottfridsberg är ett omtyckt område med blandad bebyggelse och mycket grönområden. Härifrån finns goda kommunikationer med buss- och cykelförbindelser till övriga staden. Matbutik och restauranger finns på kort promenadavstånd, likväl som friluftsmuséet Gamla Linköping och Vallaskogen för rekreation.

Välkommen att besöka visningarna av denna pärla!

Mer om mäklarna