Gottfridsberg/Centralt, Linköping

Västanågatan 14B

Såld
  • 3 rum
  • 90 kvm
  • Bostadsrätt

Högst upp med snedtak, takfönster och stor söderbalkong

Välkommen till denna drömbostad på Västanågatan 14B som 2017 genomgick en totalrenovering! Med ett unikt läge högst upp i huset med snedtak och takfönster får du en bostad som badar i naturligt ljus och erbjuder enastående vyer över takåsar och domkyrkan.

Här möts du av en elegant och modern atmosfär, där ljusa och smakfulla materialval skapar en perfekt balans mellan funktionalitet och estetik. De vitmålade väggarna ger en känsla av rymd och öppenhet, medan det genomgående ekparkettgolvet ger en varm och inbjudande känsla till varje hörn av bostaden. Njut av morgonkaffet på den stora soldränkta balkongen och känn avkopplingen av att ha din egen privata oas.

Vidare bjuder bostaden på ett fullutrustat kök med vitvaror i rostfritt och mysig matplats för fyra till sex personer. Badrummet är helkaklat och erbjuder bekvämligheter såsom golvvärme, handdukstork och tvättmaskin. Två välplanerade sovrum där båda kan fungera som master bedroom. Utmärkt förvaring tack vare både klädkammare och flertalet garderober.

Liten och familjär förening som erbjuder en gemensam uteplats med grill och en trädgård med fruktträd och odlingsmöjligheter. Har du långväga gäster finns en övernattningslägenhet att tillgå och bland de gemensamma utrymmena finns även en bastu.

Läget är helt enkelt oslagbart. Med närhet till både stad och natur har du allt du behöver inom räckhåll. Universitetet, US, Mjärdevi, centrumkärnan, Gamla Linköping och shoppingvänliga Tornby är alla lättillgängliga med en kort cykeltur. För de som älskar friluftsliv och motion finns det populära Ryds motionsspår i närheten, med trevliga strövområden och utegym för den som vill hålla sig aktiv.

Sammanfattningsvis är denna bostad en sällsynt möjlighet att äga en modern och stilfull bostad med fantastiska vyer, hög komfort och närhet till allt du behöver. Missa inte chansen att göra detta till ditt nya drömhem!

Mer om mäklarna