Folkets Park/Valla, Linköping

Hanekindsgatan 3

Såld
  • 2 rum
  • 64 kvm
  • Bostadsrätt

Bo med toppkvalité i underbara Gottfridsberg!

Nu kan vi med stolthet presentera en fantastiskt fin tvårumslägenhet i så gott som nyskick i attraktiva Gottfridsberg. I byggnad uppförd 2018 återfinns den här moderna och trivsamma bostaden som kan bli Ert nya hem.

Här omfamnas Ni av en smart planlösning med ett rymligt, funktionellt kök med god maskinell utrustning. Det sociala vardagsrummet ligger i öppen planlösning mot köket och präglas av härliga ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Här kan Ni njuta ynnesten av en stor balkong på ca 16 kvadratmeter med fint, insynsskyddat läge och utgång från såväl vardagsrum som sovrum. Sovrummet är väl tilltaget med plats för dubbelsäng och bra förvaring i en intilliggande skjutdörrsgarderob. Duschrummet är helkaklat och fräscht och utrustat med tvättmaskin, arbetsbänk och förvaringsskåp.

Sammantaget ett mycket tilltalande boende som lämpar sig för såväl den yngre som den äldre. Lägesmässigt finns flertalet fördelar med närhet till innerstan och grönområden med Rydsskogen och Vallaskogen tätt inpå. Goda buss- och cykelförbindelser med övriga staden. Promenadavstånd till Universitetet. Stabil och bra HSB-förening med garage i källaren samt festlokal med övernattningsmöjligheter. Förråd finns på vinden!

BRF Tombolan är en välskött och stabil HSB-förening. I föreningen finns ett garage i källaren samt gemensamhetslokal med bastu övernattningsmöjligheter. Dessutom finns ett stort cykelrum där det finns två elcyklar som man kan låna. Förråd finns på vinden.

Välkommen att hitta hem!

Mer om mäklarna