Folkets Park/Valla, Linköping

Folkets Parksgatan 10

Såld
  • 3 rum
  • 85,3 kvm
  • Bostadsrätt

Högt belägen trerummare i Folkets Park med två balkonger

Välkommen till Folkets Park och denna stilrena trea med stora och trevliga sällskapsytor!

Här välkomnas du in i en stilren trea om 85,3 kvadratmeter på tredje våningen där väldisponerade ytor samspelar med modern funktion på bästa sätt. Här kan du njuta av en stor, takbeklädd och inglasad balkong med sol större delen av dagen och plats för soffgrupp. Lägenhetens läge ger goda förutsättningar för dig som vill ha nära till allt att verkligen trivas.

Lägenheten består av en välplanerad och praktisk hall, vardagsrum, kök, duschrum och två sovrum. I det härliga och sociala vardagsrummet finns generösa sällskapsytor och vacker utsikt. Köket är socialt, öppet och ljust med bra förvaringsmöjligheter, släta luckor och öppen planlösning mot vardagsrummet. Duschrummet är fräscht med toalett, dusch, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. De båda sovrummen har väggar i harmoniska färger och parkettgolv och erbjuder platsbyggda garderober, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng. Välplanerad och stor klädkammare som nås via ena sovrummet.

Att ha möjlighet att ta en nypa frisk luft direkt från lägenheten är något som uppskattas av många, och den här bostaden erbjuder inte bara en sådan möjlighet utan två. Den ena utgörs av en stor, takbeklädd och inglasad balkong och plats för soffgrupp. Den andra, som nås via ett av sovrummen, bjuder på kvällssol och vyer över den lummiga innergården.

Brf Dansbanan består av 51 bostadsrättslägenheter. Stabil förening med god ekonomi och välskött fastighet. I källaren finns garage, lägenhetsförråd, barnvagnsförråd och cykelförråd. I avgiften ingår värme, kallvatten, bostadsrättstillägg, kabel-tv och bredband. Föreningen har tecknat ett kollektivt elavtal, vilket innebär att man köper el som en enda större kund. De boende slipper därmed nätkostnaden, som annars utgör en väsentlig del av elräkningen. Elkostnaden debiteras på den vanliga avin för månadsavgiften, där den exakta förbrukningen tydligt anges för varje månad.

Folkets Park invigdes den 5 juni 1921 och förknippas med nöje och glädje. Parkenområdet har under senare år fört en slumrande tillvaro. Naturen har fått råda vilket skapat en unik karaktär med uppvuxen tallskog mitt i staden. Innergården består av gräs, planteringar, fina promenadvägar, en liten lekplats och vackra sittplatser. Gården övergår mjukt till omgivningens välbevarade naturmark med dess uppvuxna tallmiljö.

Definitivt ett tillfälle att ta vara på, välkommen att anmäla ditt intresse!

Mer om mäklarna