Folkets Park/Valla, Linköping

Gullbergsgatan 8

REDO™
  • 3 rum
  • 73 kvm
  • Bostadsrätt

Öppen ljus trea högt upp i huset i Folkets Park med dubbla balkonger

Brf Rotundan är områdets andra bostadsrättsförening och ett riktigt drömboende för dig som vill bo i ett område som har det bästa av allt!

Välkommen till Gullbergsgatan 8 och denna moderna och smart planerade trea belägen på våning fyra i hjärtat av Folkets Park i Gottfridsberg. Här presenteras en lägenhet på 73 kvadratmeter med en stor inglasad balkong mot den vackra, grönskande parken samt en öppen balkong ut mot skogen. Lägenheten färdigställdes 2016 och andas fortfarande nykänsla. Genomgående ljus och stilfull interiör med kök och vardagsrum, rymliga sovrum varav ett utrustat med klädkammare, helkaklat duschrum med tvättavdelning och smarta förvaringslösningar. Med två balkonger finns alltid möjligheten att välja solläge.

Brf Rotundan består av 42 bostadsrättslägenheter. Stabil förening med god ekonomi och välskött fastighet. På taket har föreningen installerat solceller. I källaren finns lägenhetsförråd, cykelförråd och i grannhuset finns garage.

Folkets Park invigdes den 5 juni 1921 och förknippas med nöje och glädje. Parkenområdet har under senare år fört en slumrande tillvaro. Naturen har fått råda vilket skapat en unik karaktär med uppvuxen tallskog mitt i staden. Lägenheten vetter mot Tallgården med dess nästan magiska och romantiska känsla av rofylldhet och mystik. Innergården består av gräs, planteringar, fina promenadvägar, en liten lekplats och vackra sittplatser. Gården övergår mjukt till omgivningens välbevarade naturmark med dess uppvuxna tallmiljö.

Du kan snabbt ta dig till ner till pulsen i city för ett restaurangbesök eller ta en lugn promenad och lyssna på fågelsång i Valla friluftsområde. Området ligger bra till hur du än väljer att leva ditt liv. Definitivt ett tillfälle att ta vara på - välkommen att anmäla ditt intresse!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Folkets Park/Valla, Linköping

Gullbergsgatan 8

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.