Ekholmen, Linköping

Järdalavägen 22B

Såld
  • 1 rum
  • 36 kvm
  • Bostadsrätt

Etta i toppskick!

Perfekt boende för studenten eller förstagångsköparen! Etta i toppskick högst upp i huset med bra förvaringsmöjligheter och snyggt kök.

Etta i toppskick!

Här hittar du en välplanerad och yteffektiv etta högst upp i huset. Köket som renoverades 2017 är välplanerat och har gott om förvaring. Vardagsrummet rymmer såväl säng som soffa och skrivbord. Det är ett ljust och socialt allrum med fint ljusinsläpp och fransk balkong med vy mot innergården. I lägenheten finns även gott om förvaringsmöjligheter i form av klädkammare. I samband med att köket renoverades drogs även elen om i hela lägenheten. Badrummet renoverades 2015 och är även det ljust och fräscht.

Riksbyggen Linköpingshus nr 18 är en välskött och stabil förening med mycket god ekonomi, gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar och en härlig gemenskap. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstuga, övernattningslägenhet, en vacker innergård, hobbyrum, parkeringsplats och garage. I månadsavgiften om 2 175 kronor ingår hushållsel, värme, vatten, kabel-tv, bostadsrättstillägg och källarförråd.

Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa som centrala Linköping har att erbjuda! Här bor man i vackra kvarter med kort promenadavstånd till kommunikationer, shopping och matvarubutiker.

Varmt välkomna på visning!

Mer om mäklarna