Ebbepark, Linköping

Väverigatan 3

Såld
  • 1 rum
  • 34 kvm
  • Bostadsrätt

Etta med stor balkong i nybyggda Ebbepark!

Fin etta om 34kvm i östra Valla!

Välkommen till denna nyligen producerade etta om 34kvm med stor balkong i västerläge.
Kök från Space med induktionshäll, fläkt, inbyggd micro och varmluftsugn samt kyl/frys. Vitvaror i rostfritt. Helkaklat badrum med dusch, handfat med kommod, wc och kombimaskin.
Stor klädkammare med fönster som idag används som sovrum. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som erbjuder härliga umgängesytor.

I Ebbepark är hållbarhet en självklarhet och området uppmuntrar till ett bekvämt och hållbart liv. Bostäderna genomsyras av hög kvalitet och moderna designval.

Bostäderna i Ebbepark är certifierade enligt Miljöbyggnad Silver vilket ger en garanti för dig som bostadsinnehavare att hållbara val har gjorts genom hela byggprocessen. Bostäderna har en låg energiförbrukning vilket gynnar både klimatet och plånboken. Ett stort intag av dagsljus ger ljusa och härliga lägenheter att trivas i och bostadens ventilation säkerställer en god inomhusmiljö med bra luftomsättning och effektiv energiåtervinning. Under byggskedet har alla material valts för att säkerställa sunda material som är bra för både hälsa och miljö.

Stångåstaden bygger långsiktigt och för en hållbar förvaltning. Det innebär att du får en bostad med kvalitet, säker drift och goda förutsättningar för ett problemfritt boende.

Mer om mäklarna