Ebbepark, Linköping

Annagatan 10

  • 5 rum
  • 114 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 4 290 000 kr
Månadsavgift: 8 388 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Femma i Ebbepark!

Välkommen till Annagatan 10 och denna nyligen producerade lägenhet om 114 utmärkt planerade kvadratmeter!

Nu har vi förmånen att sälja en av få femmor i Ebbepark! Här finner ni en öppen ljus och välplanerad lägenhet om 114 kvm med stor inglasad balkong. Den stora öppna ytan i mitten av lägenheten inbjuder till umgänge och omringas av 4 sovrum, kök , klädkammare och 2 badrum. De stora takfönstren och fina planlösningen ger lägenheten en charm utöver det vanliga. Förutom att det finns mycket bra förvaring i lägenheten ingår även ett rejält tilltaget källarförråd som nås lätt med hissen.

Ta chansen att bli en del av Linköpings nyaste och mest spännande bostadsområde, Ebbepark, redan från början. I gamla Wahlbecks industriområde i Östra Valla, granne med Vallaskogen och Gamla Linköping och med närhet till city och flera stora arbetsplatser, växer en ny stadsdel fram där den dynamiska mixen av verksamhet, bostäder och service kommer att vara utmärkande.
Här bygger Stångåstaden bostadsrätter i sitt mest innovativa byggprojekt hittills. Lägenheterna ligger i kvarteret Lugnet som är den mer stillsamma delen av Ebbepark.

I Ebbepark är hållbarhet en självklarhet och området uppmuntrar till ett bekvämt och hållbart liv. Bostäderna genomsyras av hög kvalitet och moderna designval.

Bostäderna i Ebbepark är certifierade enligt Miljöbyggnad Silver vilket ger en garanti för dig som bostadsinnehavare att hållbara val har gjorts genom hela byggprocessen. Bostäderna har en låg energiförbrukning vilket gynnar både klimatet och plånboken. Ett stort intag av dagsljus ger ljusa och härliga lägenheter att trivas i och bostadens ventilation säkerställer en god inomhusmiljö med bra luftomsättning och effektiv energiåtervinning. Under byggskedet har alla material valts för att säkerställa sunda material som är bra för både hälsa och miljö.

Stångåstaden bygger långsiktigt och för en hållbar förvaltning. Det innebär att du får en bostad med kvalitet, säker drift och goda förutsättningar för ett problemfritt boende.

Varmt välkomna på visning!

Boka visning

  • Anmäl er till visning, varmt välkomna!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Ebbepark, Linköping

Annagatan 10

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.