Ebbepark, Linköping

Väverigatan 1

REDO™
  • 3 rum
  • 85 kvm
  • Bostadsrätt

Nyligen producerad trea med mysig och fin uteplats

Välkommen till Ebbepark och denna nyligen producerade trea där känslan är lugn och stilren!

Här välkomnas du in i en nyligen nyproducerad trea på bv våningen där väldisponerade ytor samspelar med modern funktion på bästa sätt. Här kan du njuta av en mysig och fin uteplats med sol hela dagen och plats för soffgrupp. Lägenhetens yta om 85 kvadratmeter ger goda förutsättningar för dig som vill bo centralt eller dig som vill bo nära naturen att verkligen trivas.

I denna bostad välkomnas du av en inbjudande och praktisk hall med goda avhängningsmöjligheter, inbyggda garderober och bra förvaring. Vidare finns ett stilrent, modernt och praktiskt kök samt ett rymligt, socialt och trevligt vardagsrum med härliga umgängesytor och plats för soffa och matgrupp. Det större sovrummet är stort, harmoniskt och fint och har inbyggda garderober och plats för dubbelsäng. Utöver det finns ett mindre sovrum som kan användas till olika ändamål. Bostaden har även ett stort, smakfullt och fräscht badrum med vägghängd wc, dusch med duschväggar, handfat med kommod, tvättmaskin och torktumlare, en fräsch och praktisk gästtoalett samt en rejäl klädkammare.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här trean finns en mysig och fin uteplats som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Uteplatsen nås från vardagsrummet och erbjuder sol hela dagen och plats för soffgrupp.

I hjärtat av Ebbepark bor du centralt, naturnära och attraktivt med närhet till bland annat förskola, skola, lekparker, matbutik och bra kommunikationer. Vallaskogen och Gamla Linköping ligger ett stenkast från lägenheten, Linköping city en kort promenad bort och universitetet ligger bara en bit bort från bostaden åt andra hållet. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Ebbepark, Linköping

Väverigatan 1

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.