Ebbepark, Linköping

Annagatan 8

Såld
  • 3 rum
  • 85 kvm
  • Bostadsrätt

Nyligen producerad trea med stor, mysig balkong i bästa söderläge!

Optimalt planerad och nyligen producerad trea med balkong i söderläge.

Här erbjuds en stilren och ljus lägenhet där varje kvadratmeter utnyttjas. I denna nyligen producerade lägenhet kan du fokusera på att umgås med familj och vänner - här behöver du inte byta ut något på många år.

I den inbjudande och trevliga hallen i denna lägenhet finns inbyggda garderober med skjutdörrar och bra förvaring. Vidare har vi ett rymligt, lättmöblerat och socialt vardagsrum som bjuder på stora fönster, härliga umgängesytor och plats för soffa och matgrupp. Det stilrena och moderna köket med bra förvaringsmöjligheter, öppen planlösning mot vardagsrummet och höga skåp lämnar inte något övrigt att önska. Utöver det finns ett stort och fint sovrum med inbyggda garderober med skjutdörrar och en klädkammare, mao mycket bra förvaring. Det lilla sovrummet nås från köket och fungerar både som barnrum och kontor. Badrummet är stort, smakfullt och fräscht med vägghängd wc, dusch med duschväggar, handfat med kommod, tvättmaskin och torktumlare.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här trean finns en stor, mysig och takbeklädd balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder sol hela dagen och plats för soffgrupp.

I hjärtat av Ebbepark bor du centralt, naturnära och lugnt med närhet till bland annat matbutik, restauranger, vackra grönområden, gym och skola. Coop Lägerhyddan, apotek och vårdcentral ligger runt knuten, Vallaskogen en kort promenad bort och Linköping city ligger bara en bit bort från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

Varmt välkomna på visning!

Mer om mäklarna