Ebbepark, centralt, Linköping

Väverigatan 1

Såld
  • 1,5 rum
  • 35 kvm
  • Bostadsrätt

Tidlös enrummare med social planlösning

Stilren enrummare belägen i Valla och Ebbe Park med sociala och välplanerade ytor.

Med ett attraktivt läge på Väverigatan finner du denna välplanerade enrummare om 35 kvadratmeter med moderna ytskikt såväl som en välplanerad och öppen planlösning. Bostaden har genomgående större ljusinsläpp som skapar en härlig rymd och är belägen på första våningen i ett hus med hiss.

Rummen disponeras enligt ett stilrent kök i vitt och grått som erbjuder bra arbetsytor samt rymlig del för matplats. Vardagsrummet har plats för soffa samt tv. Den praktiska klädkammaren nyttjas i dagsläget som en sovalkov. Tillhörande finner ni ett helkaklat och modernt duschrum utrustat med toalett, dusch, handfat samt kombinerad tvätt/torktumlare.

Bostaden tillhör föreningen Brf Lugnet 1 som bildades 2019 och består idag av totalt 55 st lägenheter. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar bl.a. en vacker innergård med tillhörande grönområde. Ett källarförråd följer med denna lägenhet. Via källaren finns även cykeldusch samt hunddusch. Föreningen disponerar över garage i samma hus som de boende kan hyra. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv samt bostadsrättstillägg.

I området Valla finner ni natursköna omgivningar så som Vallaskogen och vackra promenadstråk. Alldeles i närheten finns matbutik, restauranger, djursjukhus samt apotek. Bara ett stenkast bort ligger Gamla Linköping samt att man med en kort cykeltur når Universitetet. Stadskärnan med dess rikliga utbud av restauranger och shopping når ni med cirka 15 minuters promenadavstånd. Goda kommunikationer via buss, cykel eller gångväg. I Ebbepark är hållbarhet en självklarhet och området uppmuntrar till ett bekvämt och hållbart liv. Bostäderna genomsyras av hög kvalitet och moderna designval.

Varmt välkommen på visning! Tillträde sker enligt överenskommelse.

Mer om mäklarna