Duvkullen, Linköping

Ekollongatan 16

Såld
  • 3 rum
  • 71 kvm
  • Bostadsrätt

Drömlägenhet i Duvkullen med fräscha ytskikt

Trivsam lägenhet belägen på första våningen med en härlig stor uteplats, fräscha ytskikt och stora sociala ytor. Välkommen hem!

Det är med största nöje som vi nu kan presentera en drömmig trea på första våningen i ett av de nyare byggda husen i Duvkullen alldeles intill Stångån. Här erbjuds en lägenhet i toppskick med enorm trivselkänsla och stilfull interiör. Låt er tilltalas av bostadens uteplats som med sina ytor och insynsskyddade läge utgör pricken över i:et. Från såväl uteplatsen som från samtliga fönster har ni en underbar utsikt över området.

Invändigt präglas ytskikten av enhetliga golv och målade väggytor i harmoniska toner. Tilltalande atmosfär för såväl avkoppling som umgänge med stora sällskap. Köket är i genomgående ljus färgskala och består av kyl och frys i fullhöjd, integrerad diskmaskin, ugn, spishäll, köksö och handfat. Totalt två sovrum där ett av sovrummen är utrustade med platsbyggda garderober med gott om förvaringsmöjligheter och det andra har plats för större säng och garderober. Det rymliga duschrummet är helkaklat och har duschvägg, handduksvärmare, tvättmaskin, torktumlare, toalett och kommod. Den härliga uteplatsen har plats för ett mindre bord samt stolar.

Bostaden ingår i föreningen Brf Duvkullen som är en välskött och stabil förening med mycket god ekonomi, ständigt fokus på förbättringsåtgärder och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar gemensamma utrymmen som uteplats med bord, cykelförråd och styrelserum.

Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa som centrala Linköping har att erbjuda - perfekt för dig som söker kombinationen av en trevlig lägenhet och en oslagbar boendemiljö! I området Duvkullen tar du dig enkelt in till city via buss, cykel eller genom promenad. I stadsdelen finns även koloniområdena Emmalund och Ådala såväl som Johannelundsbadet enbart ett stenkast från bostaden. Här bor man i vackra kvarter med kort promenadavstånd till kommunikationer, shopping och matvarubutiker.

Tillträde sker enligt överenskommelse och kan ske i vår. Varmt välkommen på visning!

Mer om mäklarna