Centralt, Linköping

Snickaregatan 27

Såld
  • 1 rum
  • 27,3 kvm
  • Bostadsrätt

Central och optimalt planerad 1:a med nyrenoverat kök och badrum!

Här finner du en lägenhet som är i fint skick där du kan flytta in och trivas från första stund. Bostaden präglas av ljusa färger och fina ytskikt. Lägenheten erbjuder en boyta om 27.3 välplanerade kvadratmeter som fördelas på ett rum och kök. De öppna ytorna lämnar plats åt allt du behöver för att du ska känna dig som hemma.

Här välkomnas du in i ett mysigt och öppet allrum med stora fönster med härligt ljusinsläpp och plats för soffa, säng och matbord. Optimalt planerat och nyrenoverat kök med vita köksluckor och vitt kaklat stänkskydd. Bostadens fräscha och nyrenoverade badrum är helkaklat och har toalett, handfat med kommod, handdukstork och dusch med glasväggar. Bostaden har genomgående stora ljusinsläpp, fräscha ytskikt och smarta förvaringslösningar.

Brf Dalkullan 21 är en ekonomiskt solid förening med ständigt fokus på förbättring. Här på Snickaregatan bor du med låg månadsavgift om 1 674 kr där värme, vatten, tv, bredband och bostadsrättstillägg samt förråd ingår i avgiften. Till medlemmarna tillhandahåller man tvättstuga, cykelförråd, sopsortering samt en mindre takterass med en härlig utsikt över takåsarna och många soltimmar.

I hjärtat av Linköping bor du mycket centralt och attraktivt med närhet till bland annat vackra grönområden, trevliga promenadstråk, bra kommunikationer, matbutiker, caféer, restauranger och badbrygga. Stångån ligger runt knuten, citypulsen några meter bort och Centralstation ligger en kortare promenad från bostaden. Till Universitetet tar det cirka 15 minuter cykelväg, Hälsouniversitetet cirka 5-10 minuter och Saab cirka 10 minuter. Söker du efter ett boende med ett centralt läge och nära till allt har du hamnat rätt!

Tillträde sker enligt överenskommelse och kan ske snabbt. Välkommen på visning!

Mer om mäklarna