Centralt, Linköping

Snickaregatan 27

Såld
  • 2 rum
  • 63 kvm
  • Bostadsrätt

En unik tvåa med attraktivt läge, spatiösa umgängesytor och en genuin hemkänsla

Här presenterar vi en stor och tilltalande tvåa på 63 välplanerade kvadratmeter som erbjuder stora fönsterpartier, ett stort sovrum, en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, ett helkaklat duschrum och en rymlig klädkammare samt genomgående fräsch interiör. Här är trivselkänslan hög och det är bara att flytta in och börja stormtrivas från dag ett!

Denna lägenhet har mycket som är värt att lyfta fram. Den inbjudande hallen ger ett mycket gott första intryck av bostaden. Detta följt av ett fräscht och stilrent kök med en stor matplats som tillsammans med vardagsrummet och dess stora fönsterpartier skapar en underbar rymd och atmosfär. Denna otroligt trevliga planlösning ger en mysig och hemtrevlig känsla samtidigt som den är spatiös och bjuder in till trevliga middagar och umgänge i goda vänners lag. Sovrummet är mysigt och stilfullt och har plats för dubbelsäng. Intill sovrummet ligger den stora klädkammaren som skapar goda förvaringsmöjligheter. Rymligt badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Duschrummet som nyligen renoverades av föreningen i samband med stambyte är utrustat med toalett, dusch med duschväggar, handfat i kommod samt en tvättmaskin med torktumlarfunktion.

Brf Dalkullan 21 är en ekonomiskt solid förening med ständigt fokus på förbättring. Här på Snickaregatan bor du med månadsavgift där värme, vatten, bostadsrättstillägg, kabel-tv, bredband samt förråd ingår i avgiften. Till medlemmarna tillhandahåller man tvättstuga, garage som nås via källaren, cykelförråd och sopsortering.

Lägenheten är belägen med närhet till allt man kan önska sig. I föreningen bor ni lugnt och avskilt men samtidigt väldigt nära centrum med dess utbud av kultur- och restaurangliv. I närheten finner ni härliga promenadstråk längsmed glittrande Stångån, flertalet populära restauranger och grönskande parker. För pendlare så har ni endast några minuter till resecentrum och fjärrbussterminalen. Goda kommunikationer med buss och cykelförbindelser till övriga staden. Inom kortare avstånd finns flertalet välsorterade matbutiker.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning!

Mer om mäklarna