Centralt, Linköping

Snickaregatan 29

Såld
  • 3 rum
  • 85,6 kvm
  • Bostadsrätt

Stilren gaveltrea med lyxiga materialval och sociala ytor

Med ett attraktivt läge på Snickaregatan finner du denna stilrena och charmiga trerummare med gavelläge i tre väderstreck om 85.6 kvadratmeter med härlig balkong, moderna ytskikt, nyrenoverat duschrum, goda förvaringsmöjligheter samt med en välplanerad och social planlösning med öppna ytor. Bostaden har en härlig rymd och är belägen i huset på våning 2 i ett hus med hiss.

Rummen disponeras enligt ett stilrent kök i grått som erbjuder bra arbetsytor, köksö, gediget ljusinsläpp, stänkskydd i vitt kakel, gråa köksluckor och matplats med plats för större bord. Två harmoniska sovrum varav ena har plats för säng och goda förvaringsmöjligheter i form av skjutdörrsgarderober samt ett sovrum med plats för skrivbord samt säng. I bostaden finner ni även ett lyxigt helkaklat duschrum med takdusch, tvättmaskin, kommod, handdukstork och toalett. Från hallen når man även bostadens klädkammare som är utrustat med ett väldisponerat förvarningssystem. Genomgående stilrena färgskalor på väggar samt trägolv i hela lägenheten.

Brf Dalkullan 21 är en ekonomiskt solid förening med ständigt fokus på förbättring. Här på Snickaregatan bor du med låg månadsavgift där värme, vatten, bostadsrättstillägg, kabel-tv, bredband samt förråd ingår i avgiften. Till medlemmarna tillhandahåller man tvättstuga, cykelförråd och sopsortering.

Lägenheten är belägen med närhet till allt man kan önska sig. I föreningen bor ni lugnt och avskilt men samtidigt väldigt nära centrum med dess utbud av kultur- och restaurangliv. I närheten finner ni härliga promenadstråk längsmed glittrande Stångån, flertalet populära restauranger och grönskande parker. För pendlare så har ni endast några minuter till resecentrum och fjärrbussterminalen. Goda kommunikationer med buss och cykelförbindelser till övriga staden. Inom kortare avstånd finns flertalet välsorterade matbutiker.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning!

Mer om mäklarna