Centralt, Linköping

Nygatan 44

Såld
  • 2 rum
  • 68 kvm
  • Bostadsrätt

Centralt belägen 2:a i hjärtat av Linköpings City. Välkommen hem!

Det är med glädje vi presenterar denna centralt belägna vindslägenhet på Nygatan 44. Här möts du av 68 välplanerade kvadratmeter fördelade på två rum och kök, i en trivsam planlösning. Stig in i hallen med klinkergolv och praktiska garderober för enkel förvaring av ytterkläder.

Hallen leder naturligt in i vardagsrummet, där generöst med naturligt ljus skapar en inbjudande atmosfär. Här finns gott om plats för både matplats och soffgrupp, med parkettgolv och väggar i en lugnande nyans. Köket, direkt anslutet till vardagsrummet/matsalen, imponerar med högkvalitativa vitvaror, inklusive kyl, frys, ugn, spishäll och vinkyl.

Sovrummet rymmer en säng, nattduksbord och en praktisk garderobsvägg med skjutdörrar. Från sovrummet har du även tillgång till balkongen, en perfekt plats att njuta av kvällssolen mitt i hjärtat av Linköping. Lägenheten har en klädkammare och ett modernt duschrum, komplett med tvättmaskin, torktumlare, dusch, handfat, kommod, WC och uppvärmd handdukstork. En harmonisk boendemiljö där varje detalj är omsorgsfullt planerad för ditt bekväma boende.

HSB BRF Ekonomen 2 är en stabil förening som är väl etablerad och lågt belånad. Föreningen erbjuder tvättstuga, mangelrum, soprum bekvämt beläget på innergården och förråd om ca 8kvm tillhörande lägenheten. Här bor du bekvämt med alla nödvändigheter inom promenadavstånd. Ett stenkast från bostaden finner du trädgårdsföreningen, matbutiker, affärer, gym, kollektivtrafik och stadspulsen, här kan du njuta av en bekväm och bekymmersfri vardag.

Missa inte denna chans, varmt välkomna på visning!

Mer om mäklarna