Centralt, Linköping

Djurgårdsgatan 13

REDO™
  • 3 rum
  • 84 kvm
  • Bostadsrätt

Klassisk exklusiv sekelskifteslägenhet

Välkommen till Djurgårdsgatan 13 och denna tidlösa och exklusiva sekelskiftestrea i fint skick. Här finner ni en 84 kvm lägenhet i en fastighet med hiss som bjuder på detaljer som djupa fönster, vackra snickerier, genomgående valv, stenskiva i marmor och fiskbensparkett. Bostaden erbjuder även generös takhöjd, vackert ljusinsläpp och sociala ytor. Utöver det kan du i denna lägenhet njuta av dess centrala läge som gör att man enbart har en kortare promenad ned till citykärnan.

Den stora, välplanerade och inbjudande hallen med klinkergolv ger ett hemtrevligt intryck av bostaden. Vidare finns ett rymligt vardagsrum med separat matsal samt ett stilrent och härligt kök med bra förvaringsmöjligheter, vitrinskåp, köksö med bänkskiva i marmor, höga skåp, påkostade material samt plats för ett stort matbord. Bostadens ena sovrum är stort och harmoniskt och har utmärkta förvaringsmöjligheter i form av separat walk-in-closet. Utöver det finns ett sovrum där det finns plats för säng, skrivbord och garderob. Badrummet är exklusivt och påkostat samt utrustat med detaljer i marmor, toalett, golvvärme, dusch, dubbelhandfat, badrumsskåp samt tvättmaskin. Genomgående vackra trägolv samt fiskbensparkett, höga lister och stort ljusinflöde från bostadens alla fönster. Gemensam balkong att nyttja finns i fastigheten.

HSB Brf Eternellen 4 är ekonomiskt stabil och består av 28 lägenheter. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar faciliteter såsom tvättstuga, källarförråd, sopsorteringsrum, cykelförråd och övernattningslägenhet. I föreningen finns även en underbar trädgård med flera uteplatser, grillmöjligheter och solstolar.

I dessa delar av Linköping är det lätt att trivas, och läget på Djurgårdsgatan är perfekt för den som vill bo centralt men med ett lugnt läge. Stadskärnan med dess rikliga utbud av shopping och aktiviteter når ni med kort promenadavstånd. I området finner ni även grönskande och lummiga Trädgårdsföreningen, Linköpings Universitetssjukhus samt Stångån med dess vackra promenadstråk. Goda kommunikationer från bostaden via buss, gång eller cykel till övriga delar av staden.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Denna bostad vill ni inte missa. Varmt välkomna!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centralt, Linköping

Djurgårdsgatan 13

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.