Centralt, Linköping

Djurgårdsgatan 11

REDO™
  • 3 rum
  • 92 kvm
  • Bostadsrätt

Nu kan vi stolt erbjuda en fantastiskt fin trerumsbostad om hela 92 kvadratmeter med öppna, generösa ytor, ljusflöden från två håll och ett magnifikt balkongläge mot Trädgårdsföreningen. Här bor du med ett centralt, attraktivt läge i stan med citypulsen inpå knuten.

Bostaden har renoverats och uppdaterats med enhetliga enstavsparkettgolv och ljusa målade väggytor. Bostadens stora stiliga kök kommer från Marbodal och har bra arbetsytor, köksö och gott om utrymme för stor matgrupp. Rostfria vitvaror från Siemens, bänkskiva i kalksandsten och vita skåpsluckor. Ett smakfullt helkaklat duschrum med kombimaskin. Här är det verkligen bara att flytta rakt in och börja trivas av det bekväma livet i city.

Läget är optimalt med matbutik tvärs över gatan, flertalet restauranger runt hörnet och kort promenadavstånd till såväl city, sjukhuset som Stångån. Närheten till Trädgårdsföreningen tillför en lugn och avkopplande atmosfär. Här kan man verkligen slå sig till ro och njuta av ynnesten att kunna ha nära till allt utan att uppleva minsta trafik eller buller. Ett helt kompromisslöst boende helt enkelt. Det goda skicket gör att det bara är att flytta in och börja trivas direkt från dag ett!

Varmt välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centralt, Linköping

Djurgårdsgatan 11

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.