Centralt, Linköping

Djurgårdsgatan 9

Såld
  • 5 rum
  • 114 kvm
  • Bostadsrätt

Påkostad 50-talslägenhet vid Trädgårdsföreningen

Helrenoverad och mycket tilltalande bostad med ett citynära läge och utsikt mot Trädgårdsföreningen. Här erbjuds ett härligt ljusinsläpp från två väderstreck, fungerande öppen spis och en smakfull interiör.

Mycket tilltalande planlösning med stora kök och matsal i öppen planlösning, luftigt vardagsrum med stort fönsterparti och tre lättmöblerade och åtskilda sovrum. Smakfullt badrum med golvvärme och tvättutrustning liksom en gästtoalett i enhetlig stil. Mycket genomtänkt förvaring med flertalet inbyggda skåp och garderober såväl som dubbla källarförråd.

Brf Eternellen 50 är en välskött bostadsrättsförening med flertalet lokaler som ger goda intäkter och flera av de större renoveringarna bakom sig. För närvarande ingen kö för att hyra parkeringsplats på innergård eller i garage - med eller utan laddbox.

Det centrala läget gör att du har alla bekvämligheter runt knuten, såväl bussar som cykelvägar tar dig till Linköpings övriga hörn. Perfekt cykelavstånd till Universitetet och bekvämt gångavstånd till Universitetssjukhuset. Här bor du också granne med natursköna Trädgårdsföreningen som inbjuder till skön rekreation.

Mer om mäklarna