Centralt, Linköping

Drottninggatan 36B

Såld
  • 3 rum
  • 80 kvm
  • Bostadsrätt

40-talspärla vid Trädgårdsföreningen

Välkommen hem till denna funkisdröm, belägen högst upp i gårdshus med utsikt över Trädgårdsföreningen. Lägenheten har renoverats varsamt och tidstypiskt, där originalcharm och modernitet smälter samman i perfekt harmoni.

Mycket genomtänkt planlösning med ett rymligt arbetskök, separat matrum och ett luftigt vardagsrum med utgång till balkong i västerläge med eftermiddags- och kvällssol. Här finns även flertalet inbyggda garderober och skafferier, vilket ger dig gott om utrymme för förvaring och en snygg, minimalistisk inredning. Lägenheten bjuder också på ett vackert vitlaserat furugolv som ger en ljus och luftig atmosfär. Smakfullt och helkaklat badrum med tvättmaskin/torktumlare.

Brf Eternellen 20 är en välskött bostadsrättsförening med flertalet lokaler som ger goda intäkter samt två kvarvarande hyresrätter som kan ses som en dold tillgång. Föreningen erbjuder en trevlig utemiljö med trädgård och uteplats som står medlemmarna till förfogande. Det finns också en övernattningslägenhet att boka för dina långväga gäster. Kort kö för parkeringsplats.

Det centrala läget gör att du har alla bekvämligheter runt knuten, såväl bussar som cykelvägar tar dig till Linköpings övriga hörn. Perfekt cykelavstånd till Universitetet och bekvämt gångavstånd till Universitetssjukhuset. Ett stenkast bort finns den natursköna Trädgårdsföreningen som inbjuder till skön rekreation. Även närhet till fina promenadstråk längs Stångån.

Mer om mäklarna