Centralt, Linköping

Klostergatan 45B

REDO™
  • 3 rum
  • 84 kvm
  • Bostadsrätt

Fantastisk trea med inglasad balkong på Klostergatan 45B!

Välkommen till ett enkelt och lyxigt liv i denna smakfullt nyrenoverade lägenhet på anrika Klostergatan. Här, ett stenkast från centrum och Trädgårdsförening, bor ni på en bilfri gata och kan sova ostört med öppet fönster och vakna till fågelsång. Lägenheten är ljus och social och den stora, inglasade hörnbalkongen kan smidigt användas som ett extra rum.

Här möts ni av en inbjudande atmosfär. Vardagsrummet övergår naturligt i matplatsen och det nyrenoverade högkvalitativa, platsbyggda köket från Ballingslöv. Köket består av ljusgrå köksluckor, bänkskiva i marmor, rostfri köksfläkt, kyl och frys, inbyggd diskmaskin, micro/ugn, induktionshäll med stekzoner samt vitrinskåp med spotlights. Från köket når ni vidare ut till den mysiga inglasade balkongen som förlänger boendeutrymmet och är en av höjdpunkterna med denna bostad. Här kan ni vistas året runt, perfekt för avkoppling, middagar med vänner eller bara för att avnjuta en god kopp kaffe medan ni blickar ut över omgivningen. Lägenheten har två harmoniska sovrum och i hallen finns en vacker, platsbyggd förvaring från Ballingslöv. I anslutning till hallen finns även en praktisk klädkammare inrett med ett Elfa-system, som gör det enkelt att organisera och förvara kläder och skor på ett stilfullt sätt.

Det helkaklade badrummet är exklusivt utrustat med moderna bekvämligheter. Här finns en rymlig dusch med takdusch i mässing från Tapwell, duschvägg, handduksvärmare i mässing med timer (Nordhem), vackra badrumsskåp från Haven H2 med inbyggda eluttag, spotlights med dimmer, samt golvvärme. Allt i en harmonisk färgpalett. Bostaden har också utrustats med en fräsch tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare från Miele, goda förvaringsmöjligheter, golvvärme, belysning med dimmer, samt en toalett, vilket ger extra komfort och bekvämlighet.

I denna del av Linköping är det lätt att trivas, och läget på Klostergatan är perfekt för dig som vill bo centralt men med ett lugnt läge. Ett kvarter åt ena hållet återfinns Trädgårdsföreningen med sina grönskande och lummiga parker. Några kvarter åt andra hållet ligger stadskärnan med Trädgårdstorget samt Stora Torget och ett rikt utbud av shopping, restauranger och aktiviteter. Från de båda torgen går det också smidigt att resa med kollektivtrafiken till övriga delar av staden. Linköpings resecentrum samt fjärrbussterminalen med sina goda pendlingsmöjligheter ligger även det i närhet till bostaden. Här har ni också nära till vackra promenadstråk längs Stångån, samt bad- och träningsmöjligheter i nyinvigda och imponerande stora Tinnerbäcksbadet, Sveriges modernaste simhall.
I området finner ni även konditori, välsorterad livsmedelsaffär, vårdcentral, djuraffär, frisör med mera.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Denna bostad vill ni inte missa. Varmt välkomna!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centralt, Linköping

Klostergatan 45B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.