Centralt, Linköping

Alvgatan 2

REDO™
  • 6 rum
  • 148,3 kvm
  • Bostadsrätt

Klassisk exklusiv 1920-talsvåning med spektakulär och magisk utsikt mot Trädgårdsföreningen

Tidlös och social våning i mycket fint skick med mysig och charmig balkong mot Trädgårdsföreningen.

Välkommen till Alvgatan 2 och denna tidlösa och exklusiva våning i fint skick med detaljer som spröjsade fönster, djupa fönsternischer, vackra snickerier, serveringsgång, fiskbensparkett, takrosetter och en fungerande öppen spis. Bostaden erbjuder även generös takhöjd, vackert ljusinsläpp och sociala ytor. Utöver det kan du i denna hörnlägenhet njuta av en spektakulär och magisk utsikt mot lummiga Trädgårdsföreningen!

Lägenheten består av en välplanerad och inbjudande hall med gott om platsbyggd förvaring, ett stilrent, modernt och nyligen renoverat kök, tre sovrum med gott om förvaringsmöjligheter, två duschrum samt två stora rum i fil med mycket dagsljus, generösa sällskapsytor, vackra burspråk och plats för soffa och stor matgrupp. Det större sovrummet är stort, inbjudande och harmoniskt med platsbyggda garderober, två klädkammare, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng. De övriga två sovrummen fungerar utmärkt som sovrum, barnrum, gästrum eller kontor. Det ena badrummet är nyligen renoverat, smakfullt och påkostat med golv och väggar i sten, badkar, golvvärme, dimbara spotlights, stor dusch med inbyggd sittbänk, toalett, handduksvärmare, dubbla handfat, förvaringsskåp med inbyggd tvättmaskin samt torktumlare. Det andra är beläget nära entrén och är stilrent och fräscht och är utrustat med toalett, takdusch samt kommod. Bostaden har under år 2021-2022 genomgått en omfattande och högkvalitativ renovering. Lägenhet är tyst belägen trots sitt centrala läge.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här lägenheten finns en mysig och charmig balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från matsalen, och erbjuder sol hela förmiddagen och eftermiddagen.

I dessa delar av Linköping är det lätt att trivas, och läget på Alvgatan är perfekt för den som vill bo centralt men med ett lugnt läge. Stadskärnan med dess rikliga utbud av shopping och aktiviteter når ni utanför bostaden. Resecentrum samt fjärrbussterminalen ligger inom kort gångavstånd till bostaden och har goda pendlingsmöjligheter för den som önskar. Universitetssjukhuset ligger inom en kortare promenad från bostaden. Precis utanför bostaden finner ni grönskande och lummiga Trädgårdsföreningen samt Stångån lite längre bort, med dess vackra promenadstråk. Goda kommunikationer från bostaden via buss, gång eller cykel till övriga delar av staden. Här har du nära till allt vardagen kräver. En parkeringsplats går att ta över från tillträde mot kostnad om 250 kr per månad.

Tillträde sker enligt överenskommelse och kan ske i vinter. Varmt välkommen på visning!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centralt, Linköping

Alvgatan 2

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.