Centralt, Linköping

Drottninggatan 38B

  • 2,5 rum
  • 69,5 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 495 000 kr
Månadsavgift: 5 220 kr/mån

Drömboende med optimal planlösning och egen uteplats med Trädgårdsföreningen som granne!

Optimalt planerad marklägenhet med uteplats nära Trädgårdsföreningen. Bra förening med stabil ekonomi och centralt läge i Linköping. Perfekt för dig som vill ha bekvämt boende med huskänsla.

Stig in i ditt drömboende mitt i Linköpings hjärta! Denna fantastiska marklägenhet på Drottninggatan 38B är perfekt för dig som längtar efter stadens puls och grönskande oaser. Med Trädgårdsföreningen som närmaste granne kan du njuta av fridfulla promenader och rofyllda stunder mitt inne i centrala Linköping. Denna optimalt planerade marklägenhet är perfekt för dig som vill ha både närhet till stadens puls och grönskande natur.

Den optimala planlösningen gör att varje kvadratmeter utnyttjas på bästa sätt. Bostadens kök är välplanerat och ljust samt bjuder på gott om arbetsyta, plats för matbord och goda förvaringsutrymmen. Ett större sovrum med plats för dubbelsäng samt garderober och ett mindre rum som nås via vardagsrummet. Tvättstuga utrustad med tvättmaskin, förvaringsskåp och torkskåp. Badrummet har ett praktiskt badkar, handfat och toalett. Vardagsrummet har plats för soffgrupp samt del i ett avskärmat rum som i dagsläget används som ett barnrum. Från vardagsrummet når man den härliga uteplatsen där man kan njuta av soliga dagar och ljumma sommarkvällar. Sammantaget en unik bostad med egen uteplats, fräscha ytskikt och gott om förvaring.

Föreningen är välskött och ekonomiskt stabil, vilket ger dig trygghet och gemenskap. Här kan du vara säker på att din investering är i tillförlitliga händer.

I denna del av Linköping är det lätt att trivas, och läget på Drottninggatan är perfekt för dig som vill bo centralt men med ett lugnt läge. Några meter från bostaden finns Trädgårdsföreningen med sina grönskande och lummiga parker. Några kvarter åt andra hållet ligger stadskärnan med Trädgårdstorget samt Stora Torget och ett rikt utbud av shopping, restauranger och aktiviteter. Från de båda torgen går det också smidigt att resa med kollektivtrafiken till övriga delar av staden. Linköpings resecentrum samt fjärrbussterminalen med sina goda pendlingsmöjligheter ligger även det i närhet till bostaden. Här har ni också nära till vackra promenadstråk längs Stångån, samt bad- och träningsmöjligheter i nyinvigda och imponerande stora Tinnerbäcksbadet, Sveriges modernaste simhall. I området finner ni även restaurang, florist, konditori, välsorterad livsmedelsaffär, vårdcentral, djuraffär, frisör med mera.

Detta är en unik chans att få äga en drömbostad i Linköping. Missa inte tillfället att bli ägare till denna pärla av en bostad. Kontakta oss redan idag för mer information och boka in en visning. Välkommen hem!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centralt, Linköping

Drottninggatan 38B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.