Centralt, Linköping

Sturegatan 12

  • 1 rum
  • 28,5 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 495 000 kr
Månadsavgift: 2 083 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Charmig 40-talslägenhet med balkong

Söker du en mindre lägenhet med centralt läge utan att göra avkall på att bo lugnt och avskärmat? I sådana fall är den här fantastiskt fina ettan på Sturegatan 12 rätt bostad för dig. Här erbjuds en mycket ljus och yteffektiv etta, belägen en halv trappa upp med balkong mot en lugn, grönskande innergård. Här bor du både insynsfritt och väl ljudisolerat tack vare nya fönster från 2013.

Lägenheten är i ett stilfullt format med genomgående ekparkettgolv, vitmålade väggytor och renoverat kök och badrum. Här finns det gott om plats för såväl en större säng, soffgrupp och matplats. Luftig och ljus känsla tack vare öppen planlösning, högt i tak och ett fint ljusinsläpp. I hallen finns gott om förvaringsmöjligheter tack vare en stor garderob med spegelskjutdörrar.

Brf Beckasinen är en mycket stabil och välskött HSB-förening med väl underhållna fastigheter och en belåningsgrad på endast 1 514 kr/kvm. Avgifterna kommer också att hållas oförändrade under året. Som boende har du tillgång till ett vindsförråd, ett källarförråd samt möjlighet att nyttja gemensam tvättstuga samt cykelförråd. Föreningen har också en mycket trevlig och grönskande innergård med en gemensam grillplats som man kan nyttja under sommaren.

Det centrala läget i stan är helt optimalt. Här bor man med krypavstånd till citykärnan med dess utbud på handel, restauranger och nöjesliv. På bekvämt gångavstånd ligger även centralstationen. För studenten är det 15 minuter på cykel till Campus Valla och knappa 10 minuter till Hälsouniversitetet.

En bostad som lämpar sig perfekt för förstagångsköparen, studenten eller för den som söker en övernattningslägenhet. Välkommen på visning!

Boka visning

  • Öppen visning - anmäl dig gärna!

  • Bokad visning - anmälan krävs!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centralt, Linköping

Sturegatan 12

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.