Centralt, Linköping

Djurgårdsgatan 19A

Såld
  • 2,5 rum
  • 76,5 kvm
  • Bostadsrätt

Lyxig och central tvårumslägenhet från 1909!

Välkommen till denna tvåa tillhörande en trevlig och stabil förening med en härlig gemenskap och centralt läge i ett av Linköpings mest centrala kvarter. Här kombineras klassiska originaldetaljer med moderna inslag, vilket skapar en varm och helt unik atmosfär. Lägenheten är tidlös och ljus med djupa fönsternischer, vackra trägolv, gedigen takhöjd och spröjsade fönster.

Det första som möter oss i denna lägenhet är en stor och inbjudande hall med gediget trägolv, målade vita väggar med gråa lister och goda avhängningsmöjligheter i form av separat garderob. Vidare finns kök, vardagsrum, duschrum och ett rogivande sovrum. Köket är stilrent ljust med gott om förvaring, vita skåpluckor, rostfria vitvaror, mörk stenskiva, vitt kakel som stänkskydd och plats för matbord och stolar. Det härliga och trevliga vardagsrummet bjuder på fint ljusinsläpp från flertalet fönster, trägolv, härliga umgängesytor, fungerande kakelugn, generös takhöjd. Härifrån når man bostadens väl tilltagna sovrum där man finner en hel vägg med platsbyggd förvaring. I det helkaklade duschrummet finns smakfulla detaljer som skåp med spegel, förvaringsskåp, dusch, kommod och toalett.

Stabil och populär HSB förening med god gemenskap. I föreningen finns tillgång till den vackra Gula Paviljongen som nås via innergården, utrustad med festlokal och övernattningsmöjligheter. Föreningen tillhandahåller även en gemensam tvättstuga.

I dessa delar av Linköping är det lätt att trivas, och läget på Djurgårdsgatan är perfekt för den som vill bo centralt men med ett lugnt läge. Stadskärnan med dess rikliga utbud av shopping och aktiviteter når ni utanför bostaden. Resecentrum samt fjärrbussterminalen ligger inom kort gångavstånd till bostaden och har goda pendlingsmöjligheter för den som önskar. Universitetssjukhuset ligger inom en kortare promenad från bostaden. Precis utanför bostaden finner ni grönskande och lummiga Trädgårdsföreningen samt Stångån lite längre bort, med dess vackra promenadstråk. Goda kommunikationer från bostaden via buss, gång eller cykel till övriga delar av staden. Här har du nära till allt vardagen kräver.

Denna bostad måste upplevas på plats. Varmt välkommen på visning!

Mer om mäklarna