Centralt/Vasastaden, Linköping

Vasavägen 44H

Såld
  • 1,5 rum
  • 38 kvm
  • Bostadsrätt

Ljus lägenhet i stabil förening i populära Vasastaden

Nu finns chansen att bli ägare till en lägenhet där varje kvadratmeter nyttjas. Här finner du en smart planerad lägenhet i fint skick som bland annat erbjuder stora fönster, vackert ljusinsläpp och bra planlösning.

Nu finns chansen att bli ägare till en lägenhet där varje kvadratmeter nyttjas. Här finner du en smart planerad lägenhet i fint skick som bland annat erbjuder stora fönster, vackert ljusinsläpp, charmiga attribut och välplanerad planlösning.

Det första som möter oss i denna lägenhet är en välplanerad och inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter och säkerhetsdörr. Vidare finns kök, vardagsrum, duschrum och ett harmoniskt och mysigt sovrum med garderober och plats för säng. Köket är stilrent, modernt och fräscht med generösa arbetsytor, släta luckor och höga skåp. Det mysiga och härliga vardagsrummet bjuder på stora fönster, generösa sällskapsytor och plats för soffa och matgrupp samt separat mindre klädkammare. I det helkaklade duschrummet finns toalett, golvvärme, dusch, kommod och handfat. Genomgående finns det ett vackert trägolv.

Genom föreningen har du möjlighet att utnyttja tvättstuga, cykelförråd, bastu och en lummig innergård. I månadsavgiften om 2 432 kronor ingår värme, vatten, tv, källarförråd samt bostadsrättstillägg. En välskött och stabil förening med god ekonomi och ständigt fokus på förbättringsåtgärder.

På Vasavägen bor du i ett lugnt och trivsamt läge med citypulsen runt hörnet. För den som önskar finns det i närområdet butiker, restauranger, caféer, matbutiker, skolor samt vackra promenadstråk. I direkt närhet till bostaden finns goda kommunikationer till city som cykelavstånd till Universitetet. Här är det lätt att trivas för den som vill bo centralt!

Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen!

Mer om mäklarna