Centralt/Vasastaden, Linköping

Thorells gata 8

Såld
  • 1 rum
  • 34 kvm
  • Bostadsrätt

Optimalt planerad och nyproducerad bostad med högt i tak, inglasad balkong och snabbt tillträde!

Välkommen till Vasatornet och denna härliga etta på andra våningen. Här erbjuds ett väldisponerat och modernt boende med öppen planlösning i populära Övre Vasastaden.

Lägenheten disponeras om en rymlig och ljus hall med klinkergolv och skjutdörrsgarderober med gott om förvaring, ett helkaklat badrum med kombimaskin och handduksvärmare samt ett ljust och socialt kök med generösa arbetsytor med vacker stenskiva, kakel som stänkskydd och vitvaror från Electrolux. Lägenheten har en inglasad balkong där du kan njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Vidare möts vi av sovrum och vardagsrum i ett som har gott om plats för både soffa samt säng.

Som medlem i Brf Vasaporten har man tillgång att nyttja två fantastiska takterasser med milsvid utsikt över Linköping med omnejd! Den låga avgiften om 2 615 kr per månad inkluderar värme, vatten, kabel-tv och bredband. Kostnad för el betalar du endast vad du förbrukar.
Föreningen disponerar över garage som de boende kan hyra och som nås smidigt via hissen rakt ned i källaren.

Övre Vasastaden är en populär och lugn stadsdel som erbjuder närhet till bra restauranger, en välsorterad matbutik, vårdcentral, frisör samt gym i området. Stadskärnan med dess rikliga utbud av shopping och aktiviteter når ni med cirka 10 minuters promenadavstånd. Resecentrum samt fjärrbussterminalen ligger i närhet till bostaden och har goda pendlingsmöjligheter för den som önskar. I området finner ni även ett antal grönskande parker samt Stångån med dess vackra promenadstråk. Goda kommunikationer från bostaden via buss, gång eller cykel till övriga delar av staden.

Tillträde kan ske omgående om det önskas.
Välkommen på visning!

Mer om mäklarna