Centralt/Vasastaden, Linköping

Vasavägen 27

Såld
  • 2 rum
  • 55 kvm
  • Bostadsrätt

Bo centralt där det moderna möter det klassiska i Vasastan!

- Obelånad förening - Vasavägen 27 välkomnar dig till den perfekta 2an där de tidstypiska detaljerna så som generös takhöjd, breda fönsternischer och vacker pardörr möter det moderna renoverade köket med genomgående kulörval och moderna ytskikt.
Redan i hallen möts du av den generösa takhöjden som bjuder in att ta dig vidare till ett rymligt sovrum med bl.a. inbyggd garderob. Via den vackra pardörren kliver du in i vardagsrummet med öppen planlösning mot kök som ger yta för soffgrupp och matplats, eftertraktad lösning som uppskattas vid familjära tillställningar.

Brf Axet 11 är en välskött HSB-förening med mycket god ekonomi. Föreningen är obelånad och därav kan månadsavgiften hållas på en förmånligt låg nivå. Föreningen har genom åren genomfört omfattande renoveringar vilket gör att byggnaden hålls i ett väldigt gott skick. Stambyte gjordes 2002. I månadsavgiften om 2308 kronor ingår värme, vatten, kabel-tv samt ett förråd.

På Vasavägen 27 bor du i hjärtat av Linköping med närhet till bland annat matbutik, restauranger, caféer, skolor, fina grönområden och bra kommunikationer. Stadskärnan når du enkelt via gång eller cykel och Linköpings Universitet ligger enbart 15 minuter från bostaden med cykel. Detta är en bostad med perfekt läge i hjärtat av Vasastaden!

Mer om mäklarna