Centralt/Vasastaden, Linköping

Ullevigatan 5

Såld
  • 1 rum
  • 36 kvm
  • Bostadsrätt

Supertrevlig och fin etta med låg avgift i populära vasastan!

Med stort nöje kan vi nu erbjuda den här supertrevliga 1:an på våning 1 i huset där kvalitéerna är många.

Med stort nöje kan vi nu erbjuda den här supertrevliga ettan på första våningen. Här erbjuds ett stort allrum och separat kök samt låg boendekostnad och hög trivselkänsla.

Hela lägenheten har enhetligt ekparkettgolv och ljusa tapetserade väggar. Bostaden har ett mycket tilltalande kök med goda förvaringsutrymmen och plats för matbord samt bra utrustning såsom diskmaskin, mikro, ugn, spis, fläkt, kyl och frys. Badrummet är smakfullt med kakel på väggarna och klinker på golv! Vidare finns det ett stort allrum som ger plats för säng, soffa och annat möblemang. De stora fönstren gör rummet ljust och trevlig.

Här bor man i en mycket stabil och familjär bostadsrättsförening med mycket låg belåning och välskötta fastigheter. Månadsavgiften ligger på endast 1 560kr och då ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband! Till lägenheten hör ett vindsförråd och ett källarförråd. Det finns möjlighet att hyra en parkering för endast 300 kr/mån. Föreningen har dessutom en övernattningslägenhet, bastu och gemensamma uteplatser med grillar som kan nyttjas av medlemmarna.

Mycket tilltalande läge med kort cykelavstånd till Universitet och motionsspår (Rydsskogen) samt gångavstånd till citykärnan och direkt närhet till flertalet restauranger, matbutiker och övrigt serviceutbud. Goda kommunikationer för dig som cyklar eller åker buss. Ett bra tillfälle för studenten, förstagångsköparen eller paret som vill förverkliga sin bostadsdröm!

Sammantaget är detta ett mycket trivsamt boende i mycket bra skick där det bara är att flytta in och börja trivas från dag ett. Här finns det även möjlighet för snabbt tillträde för den som önskar det!

Mer om mäklarna