Centralt/Vasastaden, Linköping

Gråbrödragatan 12

REDO™
  • 1 rum
  • 31,5 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad 1:a i hjärtat av Linköping. Välkommen hem!

Varmt välkomna till denna centralt belägna 1:a med närhet till allt. På Gråbrödragatan 12 stiger ni in i en välplanerad lägenhet med kvadratsmarta 31,5 kvm. Stig in i hallen som välkomnar med goda förvaringsutrymmen och klinkergolv. Här finner ni plats att hänga av er och förvara kläderna smidigt. Vidare in i bostaden möts ni av ett fräscht kök i en öppen planlösning med gott om ljusinsläpp. Köket är utrustat med kvalitativa vitvaror som kyl, frys, mikro, spishäll och ugn. Köket erbjuder även goda arbetsytor och förvaringsutrymmen. I den öppna planlösningen löper köket sömlöst samman med vardagsrum och sovrum. Här finner ni möjligheten att möblera efter önskemål med plats för soffgrupp, matgrupp och säng. Detta utrymme är lättmöblerat och rymmer allt du behöver, och lite till.

Duschrummet är helkaklat och välplanerat med dusch, tvättmaskin, torktumlare, handfat, kommod och WC. Balkongen är belägen mot innergården med ett trevlig och lugnt solläge, perfekt som avkopplingsyta. Fastigheten uppfördes först 1939 och genomgick en totalrenovering 2005. Brf Berzeliigatan 12 är en väletablerad förening med god ekonomi och engagerad styrelse. Föreningens fastigheter är fullvärdesförsäkrade hos Länsförsäkringar och erbjuder faciliteter som tvättstuga, källförråd, cykelförråd och återvinningsstation.

Vasastaden är ett väletablerat område med allt du kan önska dig inom promenadavstånd. Ett stenkast bort når du Linköpings City som erbjuder ett brett sortiment av restauranger, gym, mataffärer och busskommunikation. Linköpings Resecentrum ligger endast 5 minuter från bostaden och är perfekt för den som pendlar mycket. Närmsta busshållsplats tar dig direkt till Universitetet. Här bor du på en lugn och central gata i en trygg förening, missa inte denna chans. Varmt välkomna på visning!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Centralt/Vasastaden, Linköping

Gråbrödragatan 12

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.