Centralt/Vasastaden, Linköping

Hertig Karlsgatan 10

Såld
  • 2 rum
  • 68,2 kvm
  • Bostadsrätt

Optimalt läge på Hertig Karlsgatan

Charmig, centralt belägen bostadsrätt i Linköping. Denna tvårummare på Hertig Karlsgatan 10 är perfekt för dig som söker en central lägenhet. Med sina 68.2 kvadratmeter erbjuder den gott om utrymme att koppla av och njuta av staden. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla!

Nu har du möjlighet att köpa en social och charmig lägenhet mitt i hjärtat av Linköping! Här erbjuds bland annat genomgående stora ljusinsläpp, stilrena materialval och härlig atmosfär samt härlig takbeklädd balkong, sammantaget ett boende för dig som letar efter en central lägenhet med ett lugnt läge.

Det första som möter en innanför ytterdörren är en välplanerad hall med bland annat säkerhetsdörr, fint trägolv samt goda förvaringsmöjligheter. Vidare disponeras bostaden om ett genomtänkt kök i ljusa toner med generösa arbetsytor samt vitt kakel som stänkskydd, plats för matbord och ett fint ljusinsläpp. Duschrummet är har bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare. Det ljusa sovrummet har gott om ljusinsläpp och en separat klädkammare. Vardagsrummet har genomgående ljusa väggar och plats för soffgrupp och tv. Många bevarade tidstypiska detaljer i kombination som bl.a. vackert bevarade och golv i ekparkett tillsammans med ljusa ytskikt ger lägenheten den uppskattade kombinationen av gammalt som möter nytt.

Brf Amor är en välskött förening med mycket god ekonomi. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar gemensamma utrymmen som tvättstuga, övernattningsrum med pentry, bastu med relax och två stycken cykelförråd. I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-tv.

På Hertig Karlsgatan bor du i ett lugnt område med närhet till bland annat matbutik, restauranger, caféer, skolor, fina grönområden och bra kommunikationer. Stadskärnan når du enkelt via gång eller cykel och Linköpings Universitet ligger enbart 15 minuter från bostaden med cykel. Detta är en bostad med perfekt läge i hjärtat av Vasastaden!

Tillträde kan ske enligt överenskommelse. Varmt välkommen på visning!

Mer om mäklarna