Centralt/Vasastaden, Linköping

Engelbrektsgatan 9

REDO™
  • 2 rum
  • 54,5 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 295 000 kr
Månadsavgift: 3 511 kr/mån

Centralt belägen 2:a i en lågt belånad förening. Välkommen hem!

Välkomna till denna lägenhet om 54,5 kvm belägen i Vasastaden centralt i Linköping. Stig in i den rymliga hallen med smarta förvaringslösningar som öppnar upp till det ljusa och rymliga vardagsrummet. Bostaden ger snabbt en känsla av en hemtrevlig atmosfär där man kan koppla av i vardagen. Vardagsrummet är lättmöblerat och leder vidare in i sovrummet. Det privat belägna sovrummet har en yta där du får plats med vad du behöver, och lite till. Köket renoverades 2022, detta utrymme är socialt och inbjudande med plats för matgrupp för fyra personer. Med det ljusa luckorna och de smart lösningarna kan du njuta av ett smidigt och funktionellt vardagsliv. Duschrummet renoverades 2018, detta utrymme erbjuder dusch, toalett, handfat och en uppvärmd handdukstork.

Balkong i söderläge mot den lummiga innergården ger dig ytterligare ett utrymme för avslappning. Lägenheten är i fint skick med nytt golv och fräscha ytskikt från 2022, har du ett öga för detaljer är detta boende för dig. Bostaden är inflyttningsklar och erbjuder allt du behöver i hemmet. Mycket väletablerad HSB-förening med låg belåning och välunderhållen fastighet. Till lägenheten hör två förråd, ett på vinden och ett i källaren. Gemensam tvättstuga i källaren samt cykelförråd. Bostadsrättsföreningen har en mycket trevlig och grönskande innergård med en gemensam grillplats som man kan nyttja under sommaren. De insatta fönsterna från år 2013 tillför bra ljudisolering.

Vasastaden erbjuder en bekväm livsstil med gångavstånd till alla nödvändigheter, bara ett stenkast från Linköping City, Resecentrum och Stångån. I området finns även gym, mataffärer, restauranger och vårdcentral, vilket gör det till det perfekta valet för den som söker en komfortabel och bekymmersfri boendemiljö.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centralt/Vasastaden, Linköping

Engelbrektsgatan 9

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.