Centralt/Vasastaden, Linköping

Götgatan 30B

  • 2 rum
  • 52 kvm
  • Bostadsrätt
Bud 1 895 000 kr
Månadsavgift: 3 001 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Charmig tvårummare med högt i tak, centralt läge och i en stabil förening med låg belåning!

I hjärtat av populära Vasastaden finner du denna fantastiska tvåa, en optimalt planerad och ljus lägenhet i fint skick med generös takhöjd och smarta förvaringslösningar. Här bor du med ett lugnt, skönt och insynsskyddat läge där du finner stadens puls runt knuten. Hela lägenheten har en fantastisk takhöjd, är genomgående ljus och erbjuder en planlösning som utnyttjar varje kvadratmeter till fullo! Detta är den optimala lägenheten för dig som söker ett bra första boende eller som ska börja studera.

Bostaden har genomgående vackra golv och ljusa väggar. Här finner man även ett socialt och härligt vardagsrum med plats för soffgrupp som matbord och annat möblemang. Från vardagsrummet har du en härlig utsikt mot innergården. Bostadens fina kök är smakfullt inrett och erbjuder vita skåpsluckor med mycket förvarning samt utrustning som diskmaskin, kyl/frys, fläkt, spishäll och inbyggd micro. Du har även gott om plats för ditt matbord samt stolar. Lägenheten har ett mysigt och stort sovrum med garderob och gott om plats för dubbelsäng. Det helkaklade badrummet är smakfullt och fräscht i genomgående neutrala färgskalor. Till lägenheten disponeras ett mat- samt vindsförråd.

Genom föreningen Riksbyggen Linköpingshus nr 5 har du möjlighet att utnyttja tvättstuga, gym, bastu, grillplats och en vacker innergård. I månadsavgiften om 3 001 kronor ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband samt två förråd. En välskött och stabil förening med god ekonomi, låg belåningsgrad och ständigt fokus på förbättringsåtgärder.

På Götgatan bor du i ett lugnt och trivsamt läge med citypulsen runt hörnet. För den som önskar finns det i närområdet butiker, restauranger, caféer, matbutiker, skolor samt vackra promenadstråk. I direkt närhet till bostaden finns goda kommunikationer till city som Universitetet. Här är det lätt att trivas för den som vill bo centralt!

Tillträde sker enligt överenskommelse. Välkommen på visning!

Boka visning

  • Bokad visning, anmäl er via hemsidan. Varmt välkomna

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centralt/Vasastaden, Linköping

Götgatan 30B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.