Centralt/Vasastaden, Linköping

Vasavägen 44F

Såld
  • 1,5 rum
  • 38 kvm
  • Bostadsrätt

Totalrenoverad lägenhet i en bra förening på Vasavägen!

Nu har du möjlighet att köpa en social och charmig lägenhet där du inte behöver göra någonting annat än att ställa in dina favoritmöbler. Bostaden har renoverats smakfullt och erbjuder ett boende av högsta klass. Här erbjuds bland annat genomgående stora ljusinsläpp med fönster åt två håll, stilrena materialval och härlig atmosfär, ett boende för dig som letar efter en unik lägenhet där det bara är att flytta in!

Det första som möter en innanför ytterdörren är en välplanerad hall med bland annat säkerhetsdörr och plats för förvaring och avhängning. Vidare disponeras bostaden om ett genomtänkt och renoverat kök med generösa arbetsytor, vitt kaklat stänkskydd, bänkskiva i trä, stilrena vita köksluckor, diskmaskin, kyl/frys och spotlights i taket. Intill köket ligger det ljusa sovrummet med plats för din säng och förvaring i garderober. Badrummet är smakfullt renoverat med vita kaklade väggar och klinker på golvet, och har bekvämligheter som dusch med glasade duschväggar, handdukstork, handfat i kommod, spegelskåp och toalett. Vardagsrummet har en varm härlig färg på väggarna och har plats för både soffgrupp, matgrupp, tv och annat önskat möblemang.
Lägenheten är totalrenoverad under åren 2020/2021 med genomgående ekparkett på golvet, målade väggar, nytt kök och badrum, nytt tak i kök och hall, ny indragen el med nya jordade uttag.

Bostaden är en del av en solid Riksbyggenförening med låg skuldsättning och stabil verksamhet. Föreningen har en gemensam tvättstuga och bastu i källaren och till lägenheten hör även ett källarförråd.

Här bor studenten, förstagångsköparen eller det yngre paret perfekt, med närhet till city med dess utbud. Till Universitetet tar man sig med cykel på 15 minuter. Goda bussförbindelser med busshållplats direkt utanför på gatan.
Sammantaget ett riktigt bra boende som det bara är att flytta in i och börja trivas, detta vill du inte missa!

Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

Mer om mäklarna