Centralt/Tannefors, Linköping

Brandmannagatan 5A

REDO™
  • 3 rum
  • 86 kvm
  • Bostadsrätt

Hörntrea med sociala ytor och attraktivt läge i Brandstationen!

Social trea belägen på attraktiv adress i Brandstationen med stilrena materialval, öppna ytor och stora fönsterpartier.

Hjärtligt välkommen till populära, omtyckta och idylliska Tannefors och denna rymliga och nybyggda hörnlägenhet om tre rum och kök på perfekt planerade kvadratmeter med ett högt och fritt läge. En stilren och lyxig lägenhet med stora fönster, sociala ytor och behagliga färgval.

Den stora och inbjudande hallen med säkerhetsdörr och skjutdörrsgarderober ger ett hemtrevligt första intryck av denna bostad. Vidare finns ett stort, socialt och stilrent kök från Marbodal med vita släta luckor och gott om plats för matbord och stolar. Utöver det finns två sovrum, ett duschrum samt ett rymligt och välplanerat vardagsrum med vacker utsikt delvis mot Stångån från två olika håll och plats för soffa. Det ena större sovrummet är stort och ljust med platsbyggda garderober från Elfa och har plats för dubbelsäng. Det andra stora sovrummet nås via vardagsrummet och har goda förvaringsmöjligheter i form av stilrena garderober. Duschrummet är stort och fräscht och har dusch, toalett, handfat, förvaringsskåp, tvättmaskin och torktumlare. Genomgående vitlaserad ask för hela bostaden. Tillhörande finns en stor balkong om med delvis kvällssol.

Bostaden tillhör föreningen Brf Brandstationen 1 som bildades 2017 och består idag av totalt 62 st lägenheter. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar bl.a. en vacker innergård med tillhörande grönområde. Ett källarförråd följer med denna lägenhet. Föreningen disponerar över garageplatser som de boende kan hyra. I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, kabel-tv, ip-telefoni samt bredband.

I området Tannefors finner ni natursköna omgivningar så som vackra promenadstråk längsmed Stångån. Alldeles i närheten finns välsorterad matbutik, butiker, restauranger, Östgöta Kök, takbar, Ronaldos Bageri i huset bredvid, gym, sushirestaurang, fiskaffär och apotek. Bara ett stenkast bort ligger stadskärnan med alla dess utbud av shopping samt att man med en kort cykeltur når Resecentrum. Goda kommunikationer via buss, cykel eller gångväg.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen på visning!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centralt/Tannefors, Linköping

Brandmannagatan 5A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.