Centralt/Tannefors, Linköping

Nya Tanneforsvägen 33A

Såld
  • 3 rum
  • 70,2 kvm
  • Bostadsrätt

Trea högst upp i huset i trivsamma Tannefors!

Välkommen upp till tredje våningen till denna trevliga trea om 70,2 kvm!

Här kommer du in till den rymliga hallen med klinker och golvvärme. Vidare från hallen når vi lägenhetens två sovrum, båda med gott om plats för säng och övrigt möblemang. Lägenheten har fönster i tre väderstreck vilket bidrar med ett härligt genomgående ljusinsläpp. I vardagsrummet finns plats för soffgrupp och här finner vi utgången till balkongen som ligger i söderläge. Intill vardagsrummet finner vi drömköket, här har man valt att göra om lägenheten från en 4:a till en 3:a och istället ha ett stort kök för matlagningsälskaren. Här finns plats för stort matbord, alternativt köksö. Gott om arbetsytor, här kan man laga mat och samtidigt socialisera sig med sina gäster vid matbordet.
Det helkaklade badrummet nås från hallen och är utrustat med tvättmaskin, WC, dusch, kommod och handdukstork.
Lägenheten har på senare år renoverats med nya ytskikt och med fina materialval, i föreningen har fönster samt fasad och ventilation precis blivit utfört. För dig som letar efter ett bekvämt boende där du kan flytta rakt in och börja trivas är detta något för dig!

Här bor du till en låg månadskostnad om 4 727 kr/mån där värme, vatten, bostadsrättstillägg, kabel- TV och bredband ingår. Tvättstugan ligger på bekvämt avstånd i bredvid liggande hus.
Lägenheten ligger i ett lugnt och rofyllt läge i populära Tannefors med omtyckta omgivningar såsom Stångån och dess promenadstråk samt citypulsen. Närhet till busshållplats, gym, ICA, apotek, pizzeria, Stångebro gatukök, fiskaffär, bageri och blomsterbutik och mycket mera.

Varmt välkommen på visning!

Mer om mäklarna