Centralt / Gottfridsberg, Linköping

Skedagatan 1C

REDO™
  • 2 rum
  • 52,5 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad tvåa på Skedagatan med solig balkong och genomgående fräscha ytskikt!

Med ett optimalt läge i attraktiva Tornhagen och Skedagatan finner ni denna fina bostad i form av en smart planerad tvåa på 52,5 välplanerade kvadratmeter. De rymliga ytorna är något som karaktäriserar den här bostaden tydligt i form av den generösa takhöjden och stora fönsterpartierna som även bidrar till en härlig rymd. Bostaden ligger belägen med ett insynsskyddat läge och fönster i två väderstreck.

Bostaden erbjuder en flexibel planlösning med en rymlig hall, ett smakfullt inrett kök med kallskafferi samt matplats, ett rymligt sovrum med bra förvaring i form av inbyggda garderober, ett badrum med badkar samt ett väldisponerat vardagsrum. Härlig balkong med bästa solläge och vy över det trevliga, närliggande bostadsområdet. Bostaden omges av ett härligt grönområde precis intill fastigheten.

Detta boende är idealiskt för dig som vill bo nära City och Universitetet. Tornhagen är en attraktiv stadsdel med mycket grönområden och bra närservice. Här finns tillgång till bra kommunikation via buss som cykel, restauranger, skolor samt Gamla Linköping i närområdet. Det tar knappt fem minuter att cykla in till city och närmsta matbutik samt det idylliska caféet Lanemos ligger fem respektive sju minuter bort med gång.

Den välskötta Riksbyggen-föreningen har en välskött och god ekonomisk stabilitet med låg belåningsgrad. Föreningens medlemmar får nyttja bland annat bastu, tvättstuga, odlingslotter, grillplats, nyrenoverat gym samt övernattningslägenhet som enkelt bokas online. I månadsavgiften ingår värme, vatten, bostadsrättstillägg samt kabel-tv.

Tillträde sker enligt överenskommelse och kan ske snabbt om så önskas. Varmt välkommen på visning!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centralt / Gottfridsberg, Linköping

Skedagatan 1C

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.