Blästad, Linköping

Aspnäsvägen 68

Såld
  • 4 rum
  • 94,5 kvm
  • Bostadsrätt

Fint bostadsrättsradhus i populära Aspnäset!

Välkommen till Aspnäsvägen 68 och detta välplanerade hem. Detta bostadsrättsradhus passar utmärkt för både barnfamiljer och för dig som kanske vill växla ner från ett större boende. Här bor du med en insynsskyddad trädgård och ett härligt inglasat uterum.
När du kliver in i hallen finner du goda förvaringsmöjligheter för kläder och skor. Från hallen når vi badrummet (renoverat 2019) utrustat med dusch, WC, kommod, tvättmaskin samt torktumlare. Intill finns även en gäst WC (renoverat 2019). Vidare kommer vi till köket, rymligt och med trevlig matplats intill fönstret. Köket är i original men i fint skick. Många i föreningen har tagit ned vägg mellan kök/vardagsrum, för en mer öppen planlösning. Vardagsrummet är stort med härligt ljusinsläpp från fönsterpartiet ut mot altanen. Här finns plats för både soffa och matgrupp om så önskas. Från vardagsrummet kommer vi ut till baksidan med ett inglasat uterum med gott om plats för möblemang och möjlighet att öppna upp glaspartiet ut mot trädgården.
I bostaden finns 3 sovrum, ett master bedroom samt ytterligare två sovrum som är något mindre, alla med gott om plats för säng samt övrigt möblemang. I hallen som binder ihop alla rum finns gott om förvaringsmöjligheter i klädkammare samt garderober med skjutdörrar.

Området är lugnt och familjevänligt med naturen inpå knuten. Busshållplats finns i närheten med täta avgångar in till centrala Linköping. Ekholmens centrum ligger nära med dess utbud av mataffärer, butiker, vårdcentral, systembolag och tandläkare.
Brf Övre Aspnäset är en stabil förening med låg belåningsgrad och ständigt fokus på förbättringsåtgärder. I månadsavgiften på 5057 kr ingår värme, vatten, kabel-tv, förråd samt ett garage.

Tillträde är flexibelt och kan ske snabbt om så önskas!

Välkommen på visning!

Mer om mäklarna