Blästad, Linköping

Aspnäsvägen 113

Såld
  • 3 rum
  • 86,5 kvm
  • Bostadsrätt

Markplanstrea i populära Aspnäset!

Unik möjlighet att förvärva en rymlig markplans trea med fantastiskt potential! Denna charmiga lägenhet är i behov av lite kärlek och erbjuder en perfekt canvas för dig att skapa ditt drömhem. Belägen i ett lugnt område som passar perfekt för den som uppskattar fridfullhet och närhet till naturen. Här kan du njuta av en avskild tillvaro samtidigt som du har bekvämt avstånd till skola och kommunikation in till stan.

En av höjdpunkterna i lägenheten är den underbara uteplatsen under tak, som erbjuder en avkopplande atmosfär och skydd mot alla väder. Här kan du njuta av morgonkaffet eller bjuda in vänner och familj för trevliga grillkvällar. Lägenheten har även en liten gräsmatta, vilket ger möjligheter till trädgårdsaktiviteter och lek för både barn och husdjur. Här finns redan en fin etablerad trädgård med vackra blommor och träd, under sommaren blir detta en grönskande oas där du kan njuta av soliga dagar och friska luften. Lägenheten disponeras på två sovrum, båda med fönster ut mot trädgården. Ett stort badrum med våtrumsmatta på väggar och golv. Ett ljust och funktionellt kök med intill liggande matsal som går att göra om till ett extra sovrum om så behövs, allrum med stora sociala ytor.

Läget är perfekt för familjer som värdesätter en trygg och rofylld miljö. Närheten till skolor gör det enkelt för barnen att ta sig till och från skolan, samtidigt som goda kommunikationsmöjligheter ger en smidig pendling till jobbet. Brf Övre Aspnäset är en stabil förening med låg belåningsgrad och ständigt fokus på förbättringsåtgärder. I månadsavgiften på 4 629 kr ingår värme, vatten, kabel-tv, förråd samt ett garage.

Det här är verkligen en sällsynt chans att skapa ditt drömhem på ett fantastiskt läge. Ta tillfället i akt och låt din fantasi flöda för att skapa en unik och personlig plats att kalla hemma. Kontakta oss idag för att boka en visning och börja planera din framtid i denna underbara markplans trea!

Mer om mäklarna