Berga, Linköping

Ridderstads gata 42

  • 4 rum
  • 118 kvm
  • Radhus
Högstbjudande 3 295 000 kr
Månadsavgift: 4 600 kr/mån

Stilrent radhus med hörnläge i Berga

Detta bostadsrättsradhus med hörnläge erbjuder en bekväm och trivsam boendemiljö i det populära området Berga. Med en yta på 118 kvadratmeter och fyra rum är detta radhus perfekt för en familj eller för den som söker extra utrymme. Radhuset ligger på en hörntomt och har en stor gräsmatta med odlingsmöjligheter samt ett praktiskt uteförråd.

På entréplanet möts du av en social och välkomnande atmosfär. Det väldisponerade köket är öppet och integrerat i en luftig planlösning mot vardagsrummet. Här finns gott om plats för matlagning och social samvaro. Köket är modernt utrustat med alla nödvändiga apparater och stilrena ytor som underlättar vardagens rutiner. I vardagsrummet finner du en elegant braskamin, vilket skapar en mysig och varm atmosfär under kyliga kvällar. På entréplanet finns även en separat tvättavdelning, vilket gör det enkelt att utföra tvättuppgifter utan att behöva transportera kläder till andra våningen. Detta ger extra bekvämlighet och praktiska lösningar för en effektiv vardag. På övervåningen finns tre sovrum, vilket ger gott om utrymme för familjen eller för att använda ett av rummen som arbetsplats eller hobbyrum. De ljusa och rymliga sovrummen ger möjlighet till avkoppling och god nattsömn. Dessutom finns ett smakfullt badrum på övervåningen, utrustat med moderna bekvämligheter. Radhusets design och praktiska lösningar skapar en idealisk miljö för en modern och aktiv familj.

Berga Kulle är en trevlig och välskött förening med en härlig gemenskap. Ridderstads Gata är belägen i ett populärt och idylliskt område med närhet till goda kommunikationer, grönområden såsom skulpturparken med anrik miljö och promenadstråk. Området är barnvänligt med gångavstånd till såväl förskola som skola. Bostaden ligger endast ett stenkast ifrån Berga Centrum som erbjuder ett stort serviceutbud med bland annat vårdcentral och barnavårdscentral samt folktandvård. Här bor man även med närhet till ett helt nytt bibliotek beläget i Berga Slott. I centrum finns välsorterad livsmedelsaffär, pizzeria och sushi. Endast en kort promenad bort finns Tinnerbäcken med dess trevlig promenadstråk. Även Vidingsjös motionscentrum ligger nära till hands där finns bra motionsspår, lekplats samt minigolf. På endast 10 min via cykel når man Universitetssjukhuset, 20 minuter med cykel till Mjärdevi och cirka 7 min cykelväg till Saab.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen med ditt intresse!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Berga, Linköping

Ridderstads gata 42

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.