Berga, Linköping

Lillgårdsgatan 15

Såld
  • 3 rum
  • 70 kvm
  • Bostadsrätt

FIN TRERUMMARE PÅ LILLGÅRDSGATAN 15!

Ta chansen att förvärva en trivsam och ljus trerummare i stabil och omtyckt HSB-förening! Bostaden som är belägen på andra våningen disponeras med ett ljust och stilsäkert kök som renoverades i sin helhet 2019, ett fräscht och helkaklat badrum från 2005/2006 med tvättmöjligheter i båda tvättmaskin och torktumlare, ett luftigt vardagsrum med fint ljusflöde från stort fönsterparti, två bra sovrum samt en rymlig klädkammare. Från vardagsrummet har ni direkt utgång till den stora balkongen som ligger med ett lugnt läge i sydost mot föreningens grönskande innergård- en perfekt plats att avnjuta den sköna förmiddagssolen på!

Tvättstugan och förråd finns i källarplan som ligger bekvämt belägna i samma trappuppgång. Här bor du med låg månadsavgift och med närhet till city, god närservice och kommunikationer.

Här bor ni bland vacker grönska och med fina promenad- och cykelvägar in till Linköpings citykärna med hela dess utbud av nöje och kultur. Även mycket goda kommunikationsmöjligheter där ni på ett smidigt sätt kan ta er till Linköpings city. Ni bor i en solid förening på bekvämt avstånd till livsmedelsaffär, vårdcentral, folktandvård, frisör, pizzeria och apotek.

Helt enkelt allt man behöver!

Mer om mäklarna