Berga, Linköping

Herrgårdsgatan 4

REDO™
  • 1 rum
  • 38,5 kvm
  • Bostadsrätt

Trivsam och mysig etta på Herrgårdsgatan

Varmt välkommen till en väldisponerad lägenhet om ett rum och kök. Här bor du fint i klassiska och härliga kvarter.

Välkommen in i denna lägenhet belägen på Herrgårdsgatan i härliga och lummiga kvarter. Här är de sociala ytorna många och trevliga - optimalt för den som sätter värde på ett rikt socialt liv. Lägenheten erbjuder en boyta om 38,5 kvadratmeter som fördelas på ett rum och kök. De öppna ytorna lämnar plats åt allt du behöver för att trivas.

Bostaden bildar en yteffektiv och social bostad vars charm inte går att ta miste på. Här möts vi av en välplanerad hall med god förvaring och säkerhetsdörr. Vidare finns ett allrum med sovdel och mycket dagsljus, ett duschrum samt ett trivsamt kök. Det sociala, öppna och ljusa köket erbjuder bra förvaringsmöjligheter, höga skåp och plats för matbord och stolar. I duschrummet, som är funktionellt och trevligt, finns dusch, handfat, badrumsskåp. Klädkammare som nås via hallen.

Brf Vitsippan är en välskött, trevlig och stabil förening med en härlig gemenskap och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar som bland annat tillhandahåller tvättstuga och en trevlig innergård.

Herrgårdsgatan är belägen i ett populärt och idylliskt område med närhet till goda kommunikationer, grönområden och promenadstråk. Bostaden ligger endast ett stenkast ifrån Berga Centrum som erbjuder ett stort serviceutbud med bland annat livsmedelsaffär såväl som restauranger. Välskött och trevliga innergårdar med fina uteplatser för umgänge. Universitetet når ni genom en 20 min cykelväg samt cirka 10 min till Hälsouniversitet. Bra kommunikationer in till city via buss.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Berga, Linköping

Herrgårdsgatan 4

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.