Berga, Linköping

Ridderstads gata 30

  • 2 rum
  • 55 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 550 000 kr
Månadsavgift: 3 480 kr/mån

Välkommen till denna 2-rumslägenhet med fantastisk utsikt.

Lägenheten är belägen på våning 5 och erbjuder ett rymligt sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning, ett fint ljusinsläpp från stora fönster samt en stor inglasad balkong.

Här finns gott om plats för att skapa en bekväm och funktionell livsmiljö. De stora fönstren i bostaden släpper in rikligt med naturligt ljus och erbjuder en fantastisk utsikt över omgivningen. Från vardagsrummet når du den stora inglasade balkongen som är belägen i söderläge. På våning 5 har du förmånen att njuta av en vacker utsikt varje dag och få en känsla av lugn och ro.

Köket har grå luckor och kaklat stänkskydd i matchande mörkgrått. Här finns all utrustning du behöver i form av diskmaskin, hel kyl och frys, induktionshäll samt inbyggd micro och ugn. Du har även gott om skåpsförvaring, bänkyta och plats för din matgrupp.

Badrummet är modernt med vita kaklade väggar, grått klinkergolv och utrustat med tvättmaskin och torktumlare, dusch med glasade duschväggar, handfat i kommod, spegelskåp och toalett. Här finns även extra skåpsförvaring för din komfort och bekvämlighet.

För den som värdesätter förvaringsmöjligheter finns det en stor klädkammare/förråd i lägenheten. I hallen finns även en stor förvaring med skjutdörrar och till bostaden ingår även ett rymligt förråd.

Från bostaden kan du kan snabbt ta dig ner till pulsen i city för ett restaurangbesök eller ta en lugn promenad och lyssna på fågelsång i det grönskande eklandskapet. Ca 15-20 minuters promenad till city, 20 minuter med cykel till universitetet och mycket bra bussförbindelser.

Brf Panorama består av 12 våningar med bostäder på de första 11 planen. Högst upp ligger bostadsrättsföreningens gemensamhetslokal. Här finns, förutom ett rymligt rum, även pentry, bastu, wc och dusch. Huset har en entré med två hissar som även går till källarplanet.
Brf Panorama byggdes enligt miljöbyggnad vilket står för god kvalitet, låga driftskostnader och bra inomhusmiljö. På taket finns det solceller som bidrar till att minska de gemensamma driftskostnaderna i huset.

Sammantaget erbjuder denna bostad en modern och bekväm livsmiljö med en öppen planlösning, stora sovrum med fin utsikt, en stor inglasad balkong samt gott om förvaringsmöjligheter och mycket naturligt ljus. En perfekt plats att kalla hem!

Välkomen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Berga, Linköping

Ridderstads gata 30

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.