Berga, Linköping

Ridderstads gata 28

REDO™
  • 2 rum
  • 53,5 kvm
  • Bostadsrätt

Unik hörntvåa med utsikt över takåsar och trädtoppar

Unik tvårummare med hörnläge belägen högst upp i huset med magiska vyer över trädtoppar och takåsar.

Här erbjuds en väldisponerad och stilren hörnlägenhet belägen högst upp i huset med goda ljusinsläpp, stor inglasad balkong med magiska vyer, välplanerade kvadratmeter och ett härligt lugn. Det här är en lägenhet i toppskick där du inte behöver göra något annat än att flytta in och börja trivas.

Det första man möts av i denna bostad är en inbjudande, välplanerad och funktionell hall med goda förvaringsmöjligheter. Det moderna, praktiska och fräscha köket från Marbodal bjuder på bra förvaringsmöjligheter, rejäl köksbänk, rostfria vitvaror, vita skåpluckor och öppen planlösning mot vardagsrummet. Trevligt, välplanerat och rymligt vardagsrum med mycket dagsljus och fin utsikt. I direkt anslutning till vardagsrummet finns ett stort sovrum med dubbla fönster och plats för säng och förvaring.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvårummaren finns en stor, inglasad balkong, som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder sol hela eftermiddagen och kvällen och plats för matbord och stolar.

Brf Riddaren är en trevlig och välskött förening med en härlig gemenskap. Föreningens medlemmar disponerar över parkeringsplatser, tvättstuga samt förråd. Ridderstads Gata är belägen i ett populärt och idylliskt område med närhet till goda kommunikationer, grönområden såsom skulpturparken med anrik miljö och promenadstråk. Området är barnvänligt med gångavstånd till såväl förskola som skola. Bostaden ligger endast ett stenkast ifrån Berga Centrum som erbjuder ett stort serviceutbud med bland annat vårdcentral och barnavårdscentral samt folktandvård. Här bor man även med närhet till ett helt nytt bibliotek beläget i Berga Slott. I centrum finns välsorterad livsmedelsaffär, pizzeria och sushi. Endast en kort promenad bort finns Tinnerbäcken med dess trevlig promenadstråk. Även Vidingsjös motionscentrum ligger nära till hands där finns bra motionsspår, lekplats samt minigolf. På endast 10 min via cykel når man Universitetssjukhuset, 20 minuter med cykel till Mjärdevi och cirka 7 min cykelväg till Saab.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen med ditt intresse!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Berga, Linköping

Ridderstads gata 28

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.