Åleryd, Linköping

Trähusgränd 23

Såld
  • 5 rum
  • 116 kvm
  • Bostadsrätt

Underbart läge i attraktiva Åleryd!

På en bilfri gata i Åleryd finner ni detta arkitektritade bostadsrätts radhus med fantastiskt läge byggt 2005. Här erbjuds ett hem med generösa sällskapsytor, stort ljusinsläpp genomgående från två håll och en fantastisk underbar trädgård att njuta av. Trädgården är omsorgsfullt omhändertagen med flertalet blomster som blommar både vår, sommar och höst. Här finns det även plats för trädgårdsmöbler, grill och plats för lek.

Detta hem på 116 kvm är fördelat i två plan där ni möts av ett nyligen renoverad kök från Vedum på entréplan med bra yta för matlagning och förvaring. Det intilliggande vardagsrummet ger mycket ljusinsläpp och har utrymme för sociala tillställningar med plats för soffgrupp och större matbord med stolar. Härifrån har ni direkt access ut till den härliga insynsskyddade trädgården som bjuder in till grillkvällar och odlingsmöjligheter. Vidare erbjuds ett badrum, tvättstuga med groventré och förråd under trappan. Badrummet och tvättstugan har inredning från Vedum. På övre plan finner ni fyra bra fördelade sovrum och ett badrum som erbjuder badkar. Tillhörande bostaden finns ett stort förråd i anslutning till trädgården, en garageplats och en parkeringsplats. Föreningen har även installerat laddstolpar för sina medlemmar!

I avgiften 7 038kr ingår det värme, kallvatten, basutbud TV från Tele2, en parkeringsplats, en garageplats och bostadsrättstillägg. (Individuell mätning och debitering av varmvatten efter förbrukning)

Lilla Åleryd är ett modernt område där arkitekturen har skapat ett eget uttryck. Här bor ni på kort avstånd till flertalet lekplatser, förskolor och skolor. Här finns goda kommunikationer in till Linköping city, oavsett om ni väljer bil, cykel eller lokaltrafik. I närheten finns bra serviceutbud i Ekholmen centrum och Berga centrum där större matbutiker finns med bra öppningstider. Med kort cykelavstånd når ni Tinnerö Eklandskap och Vidingsjö motionsspår där flertalet motionsspår och vandringsleder finns att tillgå.

Mer om mäklarna