Åbylund, Linköping

Åbylundsgatan 38

  • 3 rum
  • 71,5 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 995 000 kr
Månadsavgift: 3 484 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Välplanerad 3:a i stor och välskött förening

Här presenteras en mycket trivsam trea med ett underbart läge på andra våningen med balkong i soligt västerläge. Hela bostaden andas kvalité och den genomgående höga trivselkänslan framträder i alla vrår. Ljust, smakfullt kök med gott om arbetsytor, skåpsförvaring och matplats. Det helkaklade duschrummet gör ingen besviken med sitt gedigna utförande.

Lägenheten präglas av generösa ytor med gott om svängrum i såväl sovrum som vardagsrum. De ljusa, tilltalande ytskikten bäddar in bostaden i en påtaglig hemkänsla. Optimala förvaringsmöjligheter med platsbyggda garderober i hall och sovrum. Utöver detta finns extern förvaring i såväl vinds- som källarförråd.

Riksbyggen Linköpingshus nr 10 är en välskött och stabil förening med mycket god ekonomi och ett stort utbud av faciliteter. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstuga, bastu, gym, övernattningslägenhet, soprum och cykelrum.

Byggnaden håller idag en mycket hög standard efter nyligen utförda renoveringar innefattande fasad- och balkongrenovering, fönsterbyte, byte av yttertak och nytt ventilationssystem.

Här i Åbylund är det lätt att trivas och läget på Åbylundsgatan är lika eftertraktat som det är fenomenalt, här bor du centralt och lugnt i klassiska kvarter med goda kommunikationer. Universitetet ligger enbart en kortare cykelpromenad bort. Fina omgivningar med närhet till Ryds motionscentrum samt Vallaskogen. Handelsområdet Tornby ligger enbart en kortare promenad eller cykeltur bort. I området finns matbutiker, restauranger, skola, förskola, lekplatser, idrottsanläggning, bra kommunikationer och busshållplats, perfekt för ett par, eller dig som letar efter ett boende med närhet till allt.

Boka visning

  • Öppen visning - anmäl dig gärna!

  • Bokad visning - anmälan krävs!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Åbylund, Linköping

Åbylundsgatan 38

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.