Åbylund, Linköping

Åbylundsgatan 25

  • 2 rum
  • 53,5 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 595 000 kr
Månadsavgift: 2 657 kr/mån

Charmig och trivsam tvåa i natur- och citynära Åbylund!

Med ett av områdets bästa lägen har ni nu chansen att förvärva denna superfina och uppdaterade tvåa! En halvtrappa upp i huset med en fantastisk balkong i ljuva sydväst-läge. Från balkongens fria läge har ni utsikt över ett stort grönområde och vacker grönska. Balkongen nås från vardagsrum med en utsikt likt en tavla med ett ostört läge.

Välkommen till en väl planerad bostad med stilrena färgval. Här finner ni ett fullutrustat kök som går i grått med svart bänkskiva som erbjuder inbyggd diskho och spottar ovanför bänkskivan. I köket finns det gott om arbetsyta och förvaring med plats för matbord och stolar. Vidare kommer ni in i ett vardagsrum med en slående utsikt över ett grönområde. Vardagsrummet är stort och lätt att möblera. Här finns plats för både soffgrupp och matgrupp. Sovrummet går i vitt med bra ljusinsläpp och upplevs rymligt och luftigt. Här finns inbyggda garderober och en skjutdörrsgarderob och även plats för dubbelsäng och sängbord. Badrummet går i vitt med handfat i kommod och spegelskåp. Här finner ni ett badkar för avkopplande kvällar.

Här bor du till en låg månadskostnad i en ekonomiskt stabil förening med låg belåning och väl underhållna fastigheter. Här finns också goda faciliteter såsom gemensamma tvättstugor, gym, bastu, festlokal och övernattningslägenhet.

Här njuter ni av ett ypperligt läge mellan City och Universitetet, perfekt för studenten eller förstagångsköparen. På bekvämt avstånd når ni centrala Linköping och Tornby köpcentrum som tillsammans erbjuder komplett serviceutbud. Området erbjuder goda bussförbindelser med övriga staden och genomkorsas av flera smidiga cykelvägar. För er som värdesätter närheten till natur och rekreation kan läget knappast bli bättre då området är beläget strax intill Rydskogen där ni bland annat hittar löpspår, utegym, diskgolfbana och strövstigar.

Varmt välkomna att kontakta mäklaren för att anmäla ert intresse!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Åbylund, Linköping

Åbylundsgatan 25

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.

Pågående budgivning

Högsta bud 1 600 000 kr
  • 1 600 000 kr Budgivare 1 2024-06-10 09:11