Åbylund, Linköping

Åbylundsgatan 45

Såld
  • 3 rum
  • 67,5 kvm
  • Bostadsrätt

Unik "2:a" med påkostade materialval och söderbalkong

Smakfullt renoverad 50-talslägenhet med moderna materialval, genomgående planlösning med ett fint ljusinsläpp och balkong mot innergård i soligt söderläge. Lägenheten disponeras idag som en stor "2:a" men kan med enkla medel återställas till en "3:a" om så önskas. Här erbjuds ett stilfullt kök och matrum i halvöppen planlösning vilket gör bostaden väldigt trivsam och enkel att umgås i. Dessutom ett stort vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som annat möblemang efter behov. Under sommarhalvåret finns en mysig balkong att tillgå med sol från förmiddag till sen eftermiddag. Badrum från 2016 med bekvämligheter såsom golvvärme, handdukstork och dimbara spotlights. Sovrum med plats för dubbel säng samt mycket god förvaring i lägenhet liksom källar- och vindsförråd.

Riksbyggen Linköpingshus nr 10 är en välskött och stabil förening med mycket god ekonomi, låga avgifter och stort utbud av faciliteter. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstuga, bastu, gym, övernattningslägenhet, soprum och cykelrum.

Här i Åbylund är det lätt att trivas och läget på Åbylundsgatan är lika eftertraktat som det är fenomenalt, här bor du centralt och lugnt i klassiska kvarter med goda kommunikationer. Universitetet ligger enbart en kortare cykelpromenad bort. Fina omgivningar med närhet till Ryds motionscentrum samt Vallaskogen. Handelsområdet Tornby ligger enbart en kortare promenad eller cykeltur bort. I området finns matbutiker, restauranger, skola, förskola, lekplatser, idrottsanläggning, bra kommunikationer och busshållplats, perfekt för ett par, eller dig som letar efter ett boende med närhet till allt.

Mer om mäklarna